Tots els diumenges de febrer i març, a les 12,30 del matí, us esperem al Teatre Poliorama per veure l’obra: Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, de Paco Mir.

Aquest cap de setmana, gaudiu del teatre en família amb nosaltres!

Cap infant sense teatre

Volem que totes les nenes i nens tinguin l’oportunitat de veure aquesta obra de teatre, que tinguin dret al lleure, per això col·laborem amb el Periódico i el Teatre Poliorama i posem a la venda un pack familiar que inclou una entrada de regal per a infants sense recursos.

D’aquest manera, si compreu un pack de 4 o més entrades i seleccioneu la tarifa solidària, estareu fent realitat el somni d’anar al teatre d’un infant en situació de vulnerabilitat.

Recordeu: tots els diumenges de febrer i març a les 12,30. Compreu les entrades aquí o a les taquilles del teatre.

entrades solidàries per la igualtat d'oportunitats

Una obra per la coeducació

Hem triat l’obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? perquè reflexiona sobre la coeducació i la igualtat d’oportunitats entre homes i dones.

Coeducar és educar pel reconeixement de les potencialitats i individualitats de nens i nenes independentment dels seu sexe, educar per disminuir i contrarestar els efectes i conseqüències d’una educació sexista, educar perquè les nenes i els nens se sentin respectats i en igualtat d’oportunitats davant la vida.

La coeducació a l’escola implica que no hi hagi segregació escolar, que les/els mestres posin especial atenció en la prevenció del sexisme i evitin els estereotips, que les activitats, el material i els documents utilitzats no es basin en estereotips i no contribueixin a crear diferents expectatives entre nens i nenes.

En família també és important tenir present la coeducació i vigilar els estereotips que tenim tan arrelats que de vegades són difícils de detectar.

La coeducació afavoreix la convivència, el respecte per la diversitat i la prevenció de la violència de gènere.

#Teatre i #Coeducació per la convivència i la igualtat d'oportunitats: http://ow.ly/byDX308KVu9 Click To Tweet

Gaudiu amb nosaltres d’aquesta obra que ens fa reflexionar sobre els estereotips, sobre la nostra pròpia educació, la coeducació a l’escola i l’educació en igualtat d’oportunitats dels nostres fills i filles.

 

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai