Sabem que organitzar activitats interessants a l’escola no és fàcil, i és per això que nosaltres ho fem per tu! Si encara no has pensat quina activitat innovadora pots fer durant el segon trimestre, no deixis de llegir aquesta entrada, perquè tenim una sorpresa per a tu!

 

Promoció d'hivern English Week Fundesplai

Ho has llegit bé! T’organitzem una setmana d’immersió lingüística a la teva escola amb monitores i monitors nadius.

Venim a la teva escola i ens encarreguem de totes les activitats durant una setmana, amb projectes molt engrescadors i divertits. Afavorim la participació activa de l’alumnat, centrant-nos en els seus interessos i motivacions. A més a més creiem que la immersió lingüística és un bon mètode per aprendre nous idiomes, o sigui que aquesta és una gran oportunitat per posar-ho en pràctica.

Aquests projectes estan disponibles per a Infantil, Primària i Secundària, pots consultar el nostre catàleg d’ENGLISH WEEK per trobar la que més s’adigui a la teva escola. Per a ESO i Batxillerat proposem els ESO Research at School, que tenen format de treball de recerca, però 100% en anglès.

APROFITA LA PROMOCIÓ D’HIVERN!

Si contractes una English Week pels mesos de GENER, FEBRER o MARÇ et regalem una sortida d’un dia per al teu grup classe!!

No perdis l’oportunitat, aprofita l’oferta i així els teus alumnes gaudiran d’una activitat immersiva en anglès, divertida, i plena de nous aprenentatges!

Fes un cop d’ull a les sortides d’un dia que tenim i posa’t en contacte amb nosaltres.

Sortdies escolars d'un dia Fundesplai
close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai