Exemples de casals amb Centre d’Interès

Per fer volar la imaginació

Els nostres casals amb centre d’interès

De 3 a 10 anys, oferim casals amb Centre d’Interès a mida per a les vacances d’Estiu, Nadal i Setmana Santa. Ens coordinem amb l’AMPA i l’escola i oferim l’opció de menjador i acollida matinal.

El Centre d’Interès funciona com a fil conductor a partir del qual es vertebren els aprenentatges i les activitats lúdiques com tallers, jocs, excursions, gimcanes, danses, i jocs d’aigua. El Centre d’Interès parteix de la fascinació que senten els infants pels contes i els personatges fantàstics. Treballem un Centre d’Interès global durant tot el Casal, però cada setmana hi ha un subtema amb principi i final. Així fem possible que tots els nens/es visquin una història complerta independentment de les setmanes que s’inscriguin al casal.

4 Torneu enrere per més informació sobre els casals

Festa major

Una Festa Major és la festa més important de cada barri, poble, vila o ciutat. Del passat al futur, les tradicions conformen un dels pilars de la Festa Major, una celebració amb més de dos-cents anys d’història. La creativitat és el seu motor, les tradicions, el seu cor singular, i la música, una veu privilegiada dins de les activitats que s’hi desenvolupen.

Ens endinsarem en el món de gegants, capgrossos, castellers, sardanes, danses, l’envelat, el bestiari, dimonis i correfoc, bastoners, grallers, i timbalers.

Takuwe, l’indi

Takuwe era el nom amb que els indis anomenaven als infants per la seva gran curiositat. Aquesta és la base sobre la qual plantegem el casal d’estiu: la curiositat dels infants els fa aprendre. En aquest Centre d’Interès volem fomentar valors com el respecte envers la natura, la cooperació, el treball en equip, la creativitat, la imaginació, i el respecte per les desigualtats. Això ho farem a través d’activitats lúdiques com són excursions, jocs, tallers, gimcanes, danses i cançons.

Ciència i tecnologia

Durant el casal d’estiu ens introduirem dins del món de la ciència i la tecnologia d’una forma lúdica i divertida. Aprendrem i jugarem amb les noves tecnologies com el geocaching, construirem robots, farem aeronàutica i experiments de física, observarem els estels i farem un petit curtmetratge de totes les aventures viscudes durant el casal d’estiu.

Casals amb centres d'interès a mida

Un casal amb esperit olímpic

Amb aquest casal volem seguir l’esperit olímpic duent-lo més enllà del esport. Profunditzarem en tots els valors olímpics: l’esforç, l’autosuperació, la salut, el coratge, la passió, la honestedat, la solidaritat, la pau, la comprensió, el compromís, la companyonia, l’amistat, la col·laboració, i el treball en equip. El casal es convertirà en unes olimpíades esportives, artístiques, i de jocs d’equip.

Una aventura pirata

Durant el casal d’estiu ens endinsarem en un ambient d’aventures i fantasia, convertint el nostre casal en una cau de pirates. Aquest es convertirà en el punt de trobada de personatges tan peculiars com el Pirata Barba Llarga, el Nàufrag Sense Nom, les Sirenes dels Mars del Sud, el Petit Grumet, i de molts altres personatges que necessitaran de la nostre col·laboració per aconseguir els seus estrambòtics objectius, o per solucionar un conflicte. Aquest serà el fil motivador que engrescarà els infants a participar a les activitats.

Casals amb centres d'interès a mida

Cinema

Durant el casal d’estiu proposem fer primer un petit viatge per la història del cinema per veure la seva evolució: ombres xineses, cambra obscura, llanterna màgica i joguines òptiques. A partir d’activitats lúdiques, jocs i tallers, ens convertirem en actors i actrius, guionistes, realitzadors/es, directors/es, maquilladors/es, càmeres, i escenògrafs/es.
També ens endinsarem en els diferents gèneres cinematogràfics: pel·lícules de l’oest, d’acció, de misteri, d’animació, i d’humor.

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

Pin It on Pinterest