Casals temàtics

Aprofundint en el que ens agrada

Els nostres casals temàtics

De 7 a 16 anys, oferim casals temàtics a mida per a les vacances d’Estiu, Nadal i Setmana Santa. Ens coordinem amb l’AMPA i l’escola i oferim opció de menjador i acollida matinal.

En aquests casals es realitzen jocs, activitats, excursions, gimcanes i tallers al voltant de la temàtica principal del casal. Però els objectius del casal van més enllà de potenciar les aptituds tècniques de cadascú, perquè volem promoure la convivència, el treball en equip i la integració.

4 Torneu enrere per més informació sobre els casals

casal de teatre

Casal d'arts escèniques

Música, ritme i molt d’art! Teatre, dansa, cant, màscares, titelles, maquillatge escènic, acrobàcies, escenografia, vestuari, i molt més! El casal d’arts escèniques aprofundeix en totes aquestes tècniques, però sense oblidar que els infants estan de vacances i per tant, també han de gaudir d’activitats lúdiques com són excursions, jocs i piscina.

Casal en anglès

Casal en anglès

Immersió lingüística en anglès. Durant els dies de vacances els infants gaudeixen d’un gran ventall d’activitats diferents: excursions, jocs, i tallers, acompanyats d’uns monitors/es que parlen en anglès. Així s’afavoreix l’aprenentatge i s’interioritza l’idioma d’una manera lúdica i sense esforços.

casal esportiu

Casal esportiu

Durant el casal esportiu, els infants gaudeixen de diferents esports individuals i col·lectius com ara el futbol, el bàsquet, l’atletisme, el voleibol, la natació, i el hoquei. A més a més, també participen en diverses activitats lúdiques com excursions, tallers, gimcanes i jocs d’aigua. Així, els infants adquireixen un aprenentatge motor i cognitiu a l’hora que es fomenta l’esport com a eina de salut i treball en equip.

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

Pin It on Pinterest