Àger – Cicle superior (EdAmb)

  • Precio a consultar

Tabla de actividades

1.er día 2.º día 3.er día
Mañana Arribada i instal·lació Sortida de descoberta BSInspire
Tarde La cursa dels ODS: corrent per la sostenibilitat S.O.S. Emergència climàtica Comiat
Noche El joc de nit Festa de comiat
Primer día MañanaArribada i instal·lació Tarde La cursa dels ODS: corrent per la sostenibilitat Noche El joc de nit
Segundo día MañanaSortida de descoberta Tarde S.O.S. Emergència climàtica Noche Festa de comiat
Tercer día MañanaBSInspire Tarde Comiat Noche

1.er día Mañana

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1.er día Tarde

La cursa dels ODS: corrent per la sostenibilitat

Cursa d’orientació on haurem de descobrir els Objectius pel Desenvolupament Sostenible amagats per la finca, tot superant les proves que ens presentin i entenent així com d’importants són per la Terra!

1.er día Noche

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2.º día Mañana

Sortida de descoberta

Excursió de descoberta de l’entorn on realitzarem una aproximació a la flora i fauna de la zona a través d’una caminada interpretativa (la dificultat de la ruta dependrà de l’edat dels i les participants).

2.º día Tarde

S.O.S. Emergència climàtica

Joc de rol tipus gimcana on els infants descobriran quines mesures han de prendre per a salvar el futur d’un planeta avocat al desastre. Ho aconseguiran? El treball en equip i la presa de decisions seran claus!

2.º día Noche

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3.er día Mañana

BSInspire

-Actualment no disponible-

Programa de bioeducació orientat des d’una perspectiva natural decision making. El programa BSInspire dóna un primer pas en l’àmbit de la ciència i la tecnologia connectant-la amb models, estratègies i patrons bioinspirats.

3.er día Tarde

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

¡No dudes más!

¡SÍGUENOS!

¡No te pierdas ninguna entrada de nuestro blog especializado en recursos educativos! Si te suscribes las recibirás directamente a tu mail: fácil, ¿no?

Síguenos también en las redes sociales

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años en favor de la educación y la felicidad de los niños y niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

Los proyectos y servicios del Món Escolar tienen el objetivo de ofrecer actividades de ocio educativo de calidad en el marco escolar.

Conoce Fundesplai