On treballem

La nostra missió a tot el territori

Fundesplai a Catalunya

A Fundesplai fem projectes i donem serveis a entitats, escoles i ajuntaments de tot Catalunya: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona

La nostra actuació arriba també a Espanya i el Món

Les iniciatives de Fundesplai a Espanya i al Món es duen a terme a través de Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida, una entitat que duu a terme projectes d’educació digital, accions d’aprenentatge-servei, educació per a la salut i prevenció de drogodependències, projectes de cooperació pel desenvolupament, promoció del lleure educatiu i l’educació en valors a través dels centres d’esplai, i molt més! Si voleu conèixer la Fundación Esplai, entreu al web.

Acció de Fundesplai a Espanya
Acció de Fundesplai al món

Centre Esplai, la nostra seu

Les nostres oficines se situen a l’edifici de Centre Esplai, al Prat del Llobregat, però fem projectes i donem servei a entitats, escoles i ajuntaments de tot Catalunya. 

Centre Esplai integra les nostres oficines amb un alberg de joventut de 300 places, una escola de natura, espais de formació i trobada, i la cuina central del nostre càtering Tasta’m.

Centre Esplai és un equipament innovador, sostenible, eloqüent, accessible i integrat en el seu entorn. Amb les mesures d’estalvi energètic i d’aigua es calcula que pot arribar a reduir les emissions de CO2 al 50%.

La nostra adreça és:
Edifici Centre Esplai, Carrer Riu Anoia, 44-54, 08820
El Prat de Llobregat, Barcelona, Espanya
Com arribar?

Pin It on Pinterest