Colònies escolars
Esport i aventura al Montseny

 • La Traüna (Vallès Oriental)
 • Cicle Superior, 1er ESO, 2on ESO, 3er ESO, 4rt ESO, i Batxillerat
 • 3 dies
 • A partir de 104.10 euros
 • Aventura i lleure

Esport i aventura al Montseny és un programa de colònies escolars en què farem activitats lúdiques i esports d’aventura al bell mig del Montseny. Farem unes olimpíades molt especials, una cursa d’orientació, tir amb arc, anirem d’excursió per descobrir boscos centenaris, farem jocs de nit i vetllades i sobretot, gaudirem de l’amistat, l’aventura, l’aire lliure i l’esport.

Taula d'activitats

1er dia 2on dia 3er dia
Matí Arribada i instal·lació Sortida de descoberta El campament bandoler
Tarda Cursa d'orientació i jocs cooperatius Olimpíades i tir amb arc Comiat
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Cursa d'orientació i jocs cooperatius Nit El joc de nit
Segon dia MatíSortida de descoberta Tarda Olimpíades i tir amb arc Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíEl campament bandoler Tarda Comiat Nit

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació i jocs cooperatius

Ens dividirem en petits grups per superar una cursa pels entorns de la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup. A més, gaudirem de jocs lúdics i de confiança per reforçar el treball en equip, tot passant-ho d’allò més bé!

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Sortida de descoberta

Excursió de descoberta de l’entorn on realitzarem una aproximació a la flora i fauna de la zona a través d’una caminada interpretativa (la dificultat de la ruta dependrà de l’edat dels i les participants).

2n dia Tarda

Olimpíades i tir amb arc

Jugarem pels prats amb els nostres amics i amigues tot competint amb els nostres equips per superar les proves i jocs que ens proposaran a les olimpíades. A més, aprendrem les tècniques bàsiques d’aquest esport olímpic tot mirant de fer diana. Ho aconseguirem? 

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

El campament bandoler

Activitat durant la qual aprendrem les tècniques bàsiques per muntar un campament, treballant en equip per aconseguir els diferents elements necessaris a través de les proves i jocs que haurà de superar el grup. Esteu a punt?

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai