Colònies escolars
Mil aventures al Garraf

 • Can Grau (Garraf)
 • Cicle Inicial
 • 3 dies
 • A partir de 104.10 euros
 • Aventura i lleure

Mil aventures al Garraf és un programa de colònies escolars en què farem esports d’aventura i activitats lúdiques a Can Grau, enmig del Parc Natural del Garraf. Una cursa d’orientació, olimpíades i moltes activitats divertides i engrescadores.

Aprofundirem en la cooperació, el treball en equip i l’esforç personal i abordarem, des de la perspectiva de l’educació en el lleure, temes socials i d’actualitat que ens ajudin a conèixer i conviure el planeta i les societats on vivim.

Taula d'activitats

1er dia 2on dia 3er dia
Matí Arribada i instal·lació El bosc i els seus secrets Jocs cooperatius a la natura
Tarda Cursa d'orientació Olimpíades pageses Comiat
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Cursa d'orientació Nit El joc de nit
Segon dia MatíEl bosc i els seus secrets Tarda Olimpíades pageses Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíJocs cooperatius a la natura Tarda Comiat Nit

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació

Ens dividirem en petits grups per superar una cursa pels entorns de la zona, aprenent a orientar-nos a la natura i a prendre decisions en grup.

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

El bosc i els seus secrets

Descobrirem els valors naturals de l’entorn a través de contes, jocs i dinàmiques d’educació ambiental ben divertides per als més menuts i menudes.

2n dia Tarda

Olimpíades pageses

Posarem a prova les nostres habilitats amb unes olimpíades ben peculiars que faran que les rialles brollin per tot arreu. Gaudirem de la versió ancestral que practicaven els pagesos i pageses del passat. 

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Jocs cooperatius a la natura

Bateria de jocs i dinàmiques que ens faran viure el bosc des de tots els sentits i de la forma més divertida, reforçant el treball en equip i passant-ho d’allò més bé! Els superarem?

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai