English week
Water and plants

Native English Teachers
  • A l'escola
  • Cicle Mitjà
  • 3-5 dies
  • Preu a consultar
  • Ciència / Educació ambiental

Una setmana d’immersió lingüística en anglès amb monitores i monitors nadius a l’escola.

Què necessiten les plantes per viure? Quines són les parts d’una planta? Com creixen? Què li passa a l’aigua en exposar-se a diferents temperatures? Aprofitant la base teòrica que els alumnes tenen ja a 6è de primària, el projecte aposta per assolir aquests coneixements, i d’altres de nous, des de l’observació directa i l’experimentació. Entendrem què és el medi ambient, quina és la funció de les plantes i perquè l’aigua és tan important. Analitzarem els països amb una escassetat d’aigua elevada i desenvoluparem petits projectes per grups amb l’objectiu de millorar les condicions del planeta en el qual vivim.

Taula d'activitats

Programa d’activitats orientatiu que s’adapta en funció dels dies contractats (3-5 dies).

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai