Promoció de la salut

Valors, actituds i habilitats per a la vida

Treballem per la salut

Fa més de 15 anys que a Fundesplai treballem amb la Fundació Edex amb l’objectiu de vetllar per la salut dels més joves, fomentant els hàbits saludables, potenciant les habilitats per a la vida, i fent prevenció de les drogodependències.

Els nostres programes són flexibles i s’adapten a la realitat de cada escola.

Oferim 3 programes de salut a les escoles

93 474 74 65 Truqueu-nos per a una proposta mida

La qualitat dels nostres programes

Dos eixos de treball fonamentals

Els nostres programes de promoció de la salut i prevenció de les drogodependències tenen bàsicament dos eixos de treball: les habilitats de la vida i els hàbits saludables.

Són programes pensats per fomentar les actituds positives envers un mateix i vers la salut, treballant a partir d’activitats i materials motivadors i interessants per als infants i joves.

Programes de salut i prevenció de les drogodependències per a escoles de primària i secundària

Com ho fem?

  • Amb un equip qualificat
  • Activitats innovadores
  • Implicació de tota la comunitat escolar
  • Projectes i materials a mida
  • Espais de debats i formació pel professorat i les famílies
Sigues tu - eines i actius per a la salut

I ara, també a Girona

Des del 2015, en el marc del programa Sigues tu, del Dipsalut (Diputació de Girona), els centres de primària i secundària de la província de Girona poden incorporar els programes de l’Aventura de la Vida i Som-hi.

Habilitats per a la vida

Les habilitats per a la vida són un factor clau en la capacitat de les persones per gestionar la seva vida, la seva salut, i les seves relacions amb l’entorn.

Això de l’Aventura de la Vida em sembla que serà molt xulo perquè ens donarà l’oportunitat de parlar de moltes coses importants.

Isaac 8 anys

Escola Martí Inglés Palau-Saverdera

El Programa de l’Aventura de la Vida és fantàstic, han estat converses dinàmiques i molt participatives. Els hi ha agradat molt als alumnes.

Mestres

Escola Josep Pou i Pagès

Altres programes de promoció i prevenció de la salut de Fundesplai

I tu, com controles?

Es una proposta perquè els joves reflexionin de manera activa sobre la prevenció de les addiccions i conductes de risc per a la salut.

Podeu accedir a aquesta proposta des d’aquí: Tú controlas

Actívate!

Un programa de prevenció de les drogodependències per a joves en el temps de lleure.

Podeu descarregar el llibre sencer d’aquí: Llibre Actívate!

93 474 74 65 Truqueu-nos per a una proposta mida

Seguiu els nostres articles sobre salut…

Eduquem per erradicar la violència de gènere

  "Què és violència? Que et cridin és violència, que t'insultin és violència, que et controlin és violència, que vigilin el que fas és violència, que et diguin amb qui pots parlar és violència, que t'humiliïn davant d'altres és violència,...

read more

Un mar d’il·lusions… a Lleida

Un mar d'il·lusions,... amb aquest eslògan vàrem proposar als infants i al seu professorat establir sintonies amb la paraula REFUGIATS i es va convertir en el lema de la cloenda del curs 2016-17 del programa de promoció de la salut l'Aventura de la Vida a les escoles...

read more

La nova piràmide de l’alimentació saludable

Activitat física diària, equilibri emocional i tècniques culinàries saludables són algunes de les novetats de la nova piràmide de l’alimentació saludable que va presentar la SENC (Sociedad Española de Nutrición Comunitaria) el passat mes de desembre del 2016....

read more

Pin It on Pinterest