Recursos

Eines, idees, reflexions i tècniques per millorar la nostra feina socioeducativa

10 idees pel Dia Mundial de l’Alimentació a l’escola i l’esplai

Avui és el Dia Mundial de l’Alimentació i des de Fundesplai ens sumem amb optimisme a aquesta campanya i volem empoderar els i les educadores i mestres, els infants i els joves per a una alimentació més saludable, sostenible i justa. Aquí trobareu 10 idees i activitats educatives per realitzar a l’escola o l’esplai amb els infants, joves i famílies. Que tingueu un Feliç Dia de l’Alimentació!

llegir més

Com vincular l’hort escolar al currículum

L’hort escolar ens ofereix una gran oportunitat educativa per treballar hàbits, valors, cooperació, participació, autonomia i competències bàsiques de manera transversal. Aquí teniu 114 activitats per fer a l’hort de l’escola vinculades amb tots els àmbits del currículum.

llegir més

10 recursos pel Dia del Medi Ambient 2018

El 5 de juny és el Dia Internacional del Medi Ambient. Coneixeu el lema pel 2018? Per un planeta #SenseContaminació per plàstics! Us proposem 10 activitats per fer a l’escola i l’esplai per educar els infants i joves en la sostenibilitat i el consum responsable. Per a totes les edats!

llegir més

Recursos per la igualtat de gènere a l’escola

Aquesta és una setmana reivindicativa per a la igualtat de gènere a nivell internacional i també a les escoles i els esplais, ja que el dijous 8 de març és el dia de la dona treballadora. Durant tota la setmana, a les escoles on gestionem el menjador escolar i als...

llegir més

Nova eina per avaluar el menjador escolar

Qüestionari interactiu per avaluar la qualitat del servei de menjador escolar en només 5 minuts. Per escoles de Primària, Bressols i Instituts. S’avaluen 3 dimensions del temps educatiu del migdia: l’alimentació, el lleure educatiu, la relació amb l’AMPA, l’escola i les famílies.

llegir més

Pin It on Pinterest