Serveis per a la petita infància

Experiències que acompanyen tota la vida

Acompanyar els més petits

A Fundesplai considerem essencial actuar educativament en les primeres edats de la vida. És una etapa bàsica del desenvolupament dels infants i s’ha de protegir, respectar i acompanyar amb les metodologies i la qualitat adients. 

Oferim serveis a mida a escoles bressol, llars d’infants i AMPA.

Suport a les escoles bressol

Per recolzar la tasca educativa de les escoles bressol, amb professionals especialistes en petita infància, promovent l’estimulació sensorial i global. També oferim acollides, menjadors i casals especialitzats en l’etapa de 0 a 3 anys.

Possibilitat d’activitats en anglès

Espais familiars

Espais per a famílies amb infants de 0 a 6 anys, per compartir experiències i acompanyar als pares i les mares en la criança dels més petits, i contribuir a la seva socialització.

> Més informació sobre els Espais familiars

Espais de joc

Espais adaptats als infants de 0 a 6 anys, i pensats per fomentar el joc lliure i potenciar l’autonomia, l’espontaneïtat, l’autogestió i el desenvolupament de la personalitat

Vetllem per l’educació de qualitat dels més petits

M’encanta anar a l’espai familiar! M’ha ajudat a conèixer altres famílies amb fills petits del meu barri i a tenir companyia en els moments difícils de la criança. Ara ja no tinc tantes pors i he après jocs i cançons per al meu fill.

Marta B.

Mare en un Espai Familiar

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem.

Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.

Altres serveis de Fundesplai per a la Petita Infància

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

Seguiu els nostres articles sobre Petita Infància…

La màgia del joc lliure

La màgia del joc lliure

Reflexionem sobre la importància del joc lliure a la vida dels infants i el seu gran valor educatiu. A l’escola, a casa o a les activitats de lleure el joc lliure hauria de ser prioritari. Aquí te n’expliquem els beneficis.

llegir més
El recorregut lector en la primera infància

El recorregut lector en la primera infància

Els contes són un element educatiu de gran valor que acompanya als infants al llarg de tota la seva vida, hem d’aprofitar els primers anys de vida per encendre l’espurna de curiositat, descobriment i fascinació que els ajudarà a ser grans lectors i lectores. Aquí us expliquem com fer-ho etapa per etapa.

llegir més
Com preparar-nos per a l’escola bressol

Com preparar-nos per a l’escola bressol

Tens fills o filles de 0 a 3 anys i els vols apuntar a l'escola bressol el curs que ve? Si és que sí, aquest article t'interessa! Durant el mes de maig es faran les preinscripcions a les escoles bressol públiques i avui us fem un decàleg de 10 aspectes que cal tenir...

llegir més

Pin It on Pinterest