Acollides

Per començar el dia amb alegria!

Info COVID-19

Totes les activitats s'organitzen extremant les mesures d'higiene i prevenció del COVID-19 i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Consulta aquí les mesures COVID-19.

Fer una bona acollida a l’escola és crucial per al benestar de molts infants i famílies. Amb les nostres acollides pretenem millorar la conciliació de la vida familiar i laboral. Des de Fundesplai gestionem i posem a la vostra disposició serveis d’acollida tant en horari de matins com en horari de tardes, una flexibilitat que t’ajudarà a planejar el teu dia a dia amb els més petits de la casa! Et garantim una comoditat i una seguretat màximes per al teu fill o filla. Per a un gran dia ple d’abraçades, somriures i jocs!

Diverses modalitats adaptades a les necessitats de cada comunitat educativa:

ACOLLIDA MATÍ

Horari a convenir segons l’escola

ACOLLIDA TARDA

Horari a convenir segons l’escola

PER QUÈ T’AGRADARAN?

  • Projecte a mida amb l’escola, AMPA o AFA
  • Enfortim els vincles entre la família i l’escola
  • Aportem calidesa i benestar a la benvinguda i al tancament del dia
  • Fem de l’acollida un veritable espai educatiu
  • Treballem sempre amb respecte i empatia
  • Afavorim que els infants comencin i acabin el dia jugant
  • Donem continuïtat al Projecte Educatiu del Centre
  • Ajudem a que hi hagi una bona conciliació de la vida laboral i familiar

Un dia l’escola amb Fundesplai

Descobreix com ho fem a Fundesplai per gestionar, de manera integral, tot el temps de lleure a l’escola! Actualment ja hi ha més de 1000 escoles de tot Catalunya que confien en nosaltres: acollida, temps educatiu del migdia, extraescolars, programes de salut, serveis per a la petita infància, educació ambiental, suport als alumnes amb necessitats educatives especials, casals, colònies escolars, treballs de síntesi, i sortides.

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem! Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per la ciutadania global, per la democràcia, la participació, la igualtat, la convivència, la sostenibilitat i els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai