Sortides escolars cultura i història

Reviurem la història!

A les sortides d’un dia de cultura i història reviurem en primera persona la tradició i la història del territori i farem activitats artístiques tot aprenent i divertint-nos a la natura.

a partir de 10€ / participant

SORTIDES EN ANGLÈS

suplement 2€/Alumne

Sortides cultura i història 2019/20

Títol de la sortida EI CI CM CS ESO/Batx Què farem? On pot ser la sortida?
Gimcana cultural       Els infants gaudiran d’una gimcana on les proves estaran relacionades amb els trets culturals més característics de la zona que visiten: els maquis, els emboscat, en Serrallonga, etc. Totes les cases de colònies*
Jocs del món Els infants gaudiran d’una jornada de jocs tradicionals de diferents parts del món. L’Àfrica, Sud Amèrica o la Índia ens portaran els jocs més divertits de nens/es d’arreu del planeta. Totes les cases de colònies*

*Totes les cases de colònies excepte La Traüna, Molí de Sant Oleguer i Can Santoi.

A ON ANEM D’EXCURSIÓ?

Les sortides escolars culturals es realitzaran als entorns de les nostres cases de colònies situades a diversos indrets naturals de Catalunya:

ENGLISH?

Totes les sortides escolars culturals es poden realitzar íntegrament en anglès si ho acordem prèviament. Sortides en anglès per un suplement de només 2€ per alumne!    

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

Servei opcional d'autocar

El servei de transport per a excursions, visites o colònies el confiem a Bardet, empresa capdavantera en el transport de viatgers per carretera.

Bardet disposa d'una àmplia flota, des del confortable microbús de 16 places fins a l'autocar de 71 places.

Seguiment GPS de l'autocar en tot moment!

Pin It on Pinterest