Cuestionario interactivo para evaluar el tiempo del mediodía de tu escuela

Paso 1 de 5 - Benvinguda! Benvingut!

 • Et donem la benvinguda a l'eina de diagnòstic del servei educatiu del temps del migdia de la teva escola.

  Mitjançant un senzill qüestionari, i en només 5 minuts, podràs avaluar les tres dimensions principals del temps educatiu del migdia:

  • l’alimentació
  • el lleure educatiu
  • la relació amb l’AMPA, l'escola i les famílies

  Un cop hagis omplert el qüestionari, podràs veure els resultats de manera global, per blocs d’informació, de manera qualitativa o quantitativa. I amb aquests resultats a la mà podràs decidir què es pot fer per millorar el menjador escolar.

  Per tal que el resultat sigui fiable et recomanem que dediquis uns minuts a conèixer com és i que es fa al servei de menjador de la teva escola.

  Els infants es mereixen un temps educatiu del migdia de màxima qualitat!

  Vols saber si a la teva escola s'aconsegueix? Omple el formulari!

¡SÍGUENOS!

¡No te pierdas ninguna entrada de nuestro blog especializado en recursos educativos! Si te suscribes las recibirás directamente a tu mail: fácil, ¿no?

Síguenos también en las redes sociales

Somos Fundesplai

Somos una entidad sin ánimo de lucro que trabaja desde hace más de 45 años en favor de la educación y la felicidad de los niños y niñas, la equidad, la inclusión social, la protección de la naturaleza y el desarrollo del Tercer Sector.

Los proyectos y servicios del Món Escolar tienen el objetivo de ofrecer actividades de ocio educativo de calidad en el marco escolar.

Conoce Fundesplai