Qüestionari interactiu per avaluar el temps del migdia de la teva escola

Pas 1 de 5 - Benvinguda! Benvingut!

 • Et donem la benvinguda a l'eina de diagnòstic del servei educatiu del temps del migdia de la teva escola.

  Mitjançant un senzill qüestionari, i en només 5 minuts, podràs avaluar les tres dimensions principals del temps educatiu del migdia:

  • l’alimentació
  • el lleure educatiu
  • la relació amb l’AMPA, l'escola i les famílies

  Un cop hagis omplert el qüestionari, podràs veure els resultats de manera global, per blocs d’informació, de manera qualitativa o quantitativa. I amb aquests resultats a la mà podràs decidir què es pot fer per millorar el menjador escolar.

  Per tal que el resultat sigui fiable et recomanem que dediquis uns minuts a conèixer com és i que es fa al servei de menjador de la teva escola.

  Els infants es mereixen un temps educatiu del migdia de màxima qualitat!

  Vols saber si a la teva escola s'aconsegueix? Omple el formulari!

.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai