Després de l’entrada de la setmana passada on vam parlar de com fer més natural i educatiu el pati de l’escola, avui us volem presentar uns quants projectes d’escoles d’arreu de Catalunya que estan transformant els seus patis d’una manera cooperativa i participativa, implicant a tota la comunitat educativa (alumnes, mestres i famílies).

 

Escola Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló

Els alumnes, mestres i famílies de l’escola Colònia Güell treballen cada dia per la millora i el manteniment del seu pati amb el projecte de co-creació i participació El pati que volem, perquè creuen fermament en les possibilitats educatives d’aquest espai de l’escola.

 

Escola Roser Capdevila de Polinyà

A l’escola Roser Capdevila de Polinyà estan millorant el seu pati amb la participació de tota la comunitat educativa i diversos agents locals.

 

Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal

A l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal han dut a terme el projecte de co-creació Empatitza’t amb l’objectiu de millorar de forma col·lectiva els patis del centre, així com enfortir la cohesió social de la comunitat educativa.

 

Escola Castellum de Sant Julià de Ramis

A l’escola Castellum de Sant Julià de Ramis, del 2010 al 2013 es va realitzar el projecte de co-creació per la millora del pati anomenat #NouPatiCastellum, amb el que es va crear per al pati un túnel de salze, una cabana, i una estructura de tubs, entre d’altres.

 

Escola Bressol JM Céspedes de Sant Adrià del Besòs

A l’escola bressol JM Céspedes fa temps que treballen per millorar el seu pati, convertint-lo en un jardí agradable i ple d’estímuls de joc, descoberta i creació per als infants.

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai