Després de l’entrada de la setmana passada on vam parlar de com fer més natural i educatiu el pati de l’escola, avui us volem presentar uns quants projectes d’escoles d’arreu de Catalunya que estan transformant els seus patis d’una manera cooperativa i participativa, implicant a tota la comunitat educativa (alumnes, mestres i famílies).

 

Escola Colònia Güell de Santa Coloma de Cervelló

Els alumnes, mestres i famílies de l’escola Colònia Güell treballen cada dia per la millora i el manteniment del seu pati amb el projecte de co-creació i participació El pati que volem, perquè creuen fermament en les possibilitats educatives d’aquest espai de l’escola.

 

Escola Roser Capdevila de Polinyà

A l’escola Roser Capdevila de Polinyà estan millorant el seu pati amb la participació de tota la comunitat educativa i diversos agents locals.

 

Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal

A l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal han dut a terme el projecte de co-creació Empatitza’t amb l’objectiu de millorar de forma col·lectiva els patis del centre, així com enfortir la cohesió social de la comunitat educativa.

 

Escola Castellum de Sant Julià de Ramis

A l’escola Castellum de Sant Julià de Ramis, del 2010 al 2013 es va realitzar el projecte de co-creació per la millora del pati anomenat #NouPatiCastellum, amb el que es va crear per al pati un túnel de salze, una cabana, i una estructura de tubs, entre d’altres.

 

Escola Bressol JM Céspedes de Sant Adrià del Besòs

A l’escola bressol JM Céspedes fa temps que treballen per millorar el seu pati, convertint-lo en un jardí agradable i ple d’estímuls de joc, descoberta i creació per als infants.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai