Serveis per a la petita infància

Experiències que acompanyen tota la vida

A Fundesplai considerem essencial actuar educativament en les primeres edats de la vida. És una etapa bàsica del desenvolupament dels infants i s’ha de protegir, respectar i acompanyar amb les metodologies i la qualitat adients. Es tracta d’experiències que acompanyaran tota la vida de l’infant! Oferim aquests serveis a mida a escoles bressol, llars d’infants, AMPA, AFA, esplais i ajuntaments.

Què oferim a la petita infància?

ESCOLES BRESSOL

Gestionem de manera integral escoles bressol i llars d’infants a tot Catalunya: projecte pedagògic, gestió de personal, infraestructures, cuina, serveis addicionals,… Descobreix aquí les nostres escoles bressol!

ESPAIS FAMILIARS

Oferim espais d’acompanyament a la criança adreçats a famílies amb infants de 0 a 6 anys amb propostes de joc i relació. ​ Descobreix com són els nostres espais familiars!

BRESSOLS D'ESTIU

Organitzem bressols d’estiu amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral durant els períodes de vacances escolars, posant l’èmfasi en el joc, la natura, l’aigua i el gaudi dels infants.​ Descobreix aquí com són les bressol d’estiu.

ACOMPANYAMENT A LES AFA

Acompanyem les AFA o AMPA, Associacions de Famílies d’Alumnes en l’organització de serveis, formació i xerrades exclusives per a famílies amb infants de 0 a 6 anys i un desplegament d’activitats de lleure en família.

FORMACIÓ PER A PROFESSIONALS

Formació per a mestres i professionals de l’educació en l’etapa 0-3: intervenció, recursos pedagògics, adequació dels espais, primers auxilis,…

RECURSOS i ARTICLES SOBRE PETITA INFÀNCIA

Al nostre blog especialitzat en recursos educatius tenim una secció de petita infància amb un munt d’idees per a les famílies i per a la pràctica educativa en aquesta franja d’edat.

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem! Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per la ciutadania global, per la democràcia, la participació, la igualtat, la convivència, la sostenibilitat i els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Parlem de petita infància al blog

Com eduquen els espais?

Com eduquen els espais?

El disseny dels espais educatius és molt important perquè els infants aprenguin i gaudeixin, un bon espai és clau pel desenvolupament integral dels infants permetent-los créixer i descobrir tot allò que els envolta.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *