Formació per a professionals

Tallers per a educadors/es de petita infància (0 – 3)

Oferim formació per a mestres i altres professionals de l’educació, per tal de millorar les competències i els coneixements entorn a la intervenció socioeducativa amb infants i joves.

Tenim un programa especial de formació per a mestres i educadores de l’etapa 0 – 3 (contes, primers auxilis, NEE, alimentació, expressió i art, etc… ) i altres propostes formatives per a les altres etapes sobre temàtiques diverses: migracions, igualtat de gènere, sostenibilitat, hort escolar,… Les formacions i cursos s’adapten a les necessitats del servei i a les demandes que es fan des dels equips educatius per donar resposta actualitzada a les necessitats pedagògiques.

Les formacions poden tenir diverses modalitats: xerrades puntuals, jornades, monogràfics, assessorament, espais de debat i reflexió, recursos pedagògics i intercanvi d’experiències. També fem formacions a mida i ens desplacem al centre educatiu.

Formació per a docents a mida

Organitzem cursos i tallers a mida per a mestres i altres professionals de l’educació.
Diga’ns quina temàtica t’interessa i et farem una proposta.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *