Ja està aquí el Diari especial de programes escolars!

L’editem des de Fundesplai per difondre totes les nostres iniciatives per al món escolar. Iniciatives que situen els infants com a centre de l’acció.

En aquest diari hi podeu trobar articles sobre el model educatiu dels programes escolars de Fundesplai centrats en la màxima qualitat i que garanteixen la igualtat d’oportunitats, un recorregut de la jornada d’un infant a l’escola (acollida, horari lectiu, menjador, extraescolars…) i un recull testimonis de directors/es, monitors/es, infants, famílies, representants d’ajuntaments… que valoren el treball conjunt de Fundesplai als centres educatius. Finalment, el diari també inclou una entrevista al psicopedagog italià Francesco Tonucci.

Una bona part de la nostra activitat es desenvolupa en l’àmbit escolar, amb el programa Més Escola; una proposta educativa integral, de la màxima qualitat i adaptada a les necessitats de cada centre. Actualment, estem presents a més de mil escoles arreu de Catalunya.

Descarregueu-vos aquí el diari dels Programes Escolars de Fundesplai.

https://issuu.com/fundacioesplai/docs/especial_tot/1?e=2046110/33719381

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai