Fundesplai presenta la nova web per facilitar la comunicació i gestió amb escoles i famílies

Quan el Jesús, que tenia 9 anys al 2002, es quedava al menjador de la seva escola, els seus pares omplien una inscripció a principis de curs, pagaven mensualment i l’escola facilitava un informe cada trimestre sobre el nen al temps del migdia. Avui, la Nerea, de 6 anys, quan es queda al menjador desencadena una sèrie de necessitats d’informació que se sumen a les de 2002. La seva família vol saber quines activitats fa i que menja cada dia, vol veure fotos, vol poder opinar i gestionar la inscripció en temps real. D’altra banda, l’escola vol informar de les novetats i activitats que realitza, quins són els menús que ofereix o poder tenir dades en temps real de les inscripcions.

Per tal de respondre a aquestes necessitats, Fundesplai acaba de posar en marxa la nova web escoles.fundesplai.org, amb la que es vol aconseguir una comunicació més propera i àgil amb les famílies, les escoles, les associacions de mares i pares, l’administració pública, i incorporar la gestió electrònica de les activitats.

El nou projecte recull la llarga tradició de més de 40 anys de treball amb el món escolar de Fundesplai, que actualment arriba a més de 50.000 alumnes i 1.000 escoles a tot Catalunya. L’espai digital adreçat al món escolar està dividit en dos grans seccions: una per als centres educatius, les AMPA i les administracions públiques, i una altra per a les famílies i les escoles amb les quals ja treballa Fundesplai.

Nou espai digital per a les escoles, relació més directe amb les famílies

Així, la nova web posa a l’abast de cada escola un espai digital personalitzat on cada centre podrà tenir tota la informació relacionada amb les acollides, les activitats extraescolars, el temps del migdia, els casals i colònies. D’aquesta manera es pretén tenir una relació més directe i fluïda amb les famílies i facilitar-los l’accés a la informació i els tràmits relacionats amb els seus fills i filles.

En aquest espai les famílies podran:

  • Conèixer les activitats dels infants
  • Consultar els menús diaris del menjador
  • Conèixer l’actualitat de les activitats i veure fotografies del dia a dia
  • Accedir a la documentació dels serveis
  • Fer la inscripció online al menjador, l’acollida, les extraescolars, i els casals i colònies

Un contacte més proper

A la secció destinada a les entitats, la web inclou informació detallada de les activitats i programes que Fundesplai ofereix a les escoles com el temps educatiu del migdia, les activitats d’educació ambiental, un ampli ventall d’activitats extraescolars, i els casals i colònies.

L’apartat de programes recull l’ampli bagatge educatiu que té Fundesplai en col·laboració amb les escoles. Així, inclou iniciatives com L’Aventura de la Vida de promoció dels hàbits saludables i prevenció de les drogodependències, una gran diversitat de programes d’educació ambiental adaptats a totes les edats o la tasca de suport als infants amb necessitats educatives especials.

Una web adaptada a tots els dispositius i xarxes

Nova web del Món Escolar adaptada a tots els dispositiusAquesta nova web està adaptada a la navegació per a tots els dispositius (PC, portàtils, tauletes, smartphones…), donat que el percentatge de visites des dels dispositius mòbils cada vegada és més gran. En serveis com el menjador escolar, les famílies poden estar informades al moment de qualsevol novetat. A més, també permet una integració més directe amb les xarxes socials i amb eines de valoració i inscripció online.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai