Al nostre país gairebé un de cada tres infants viu per sota el llindar de la pobresa, segons l’Enquesta de Condicions de Vida 2014 (INE-IDESCAT). Això compromet el seu accés als recursos d’alimentació, atenció, formació i lleure, que  estan íntimament relacionats amb la salut, el creixement i la felicitat dels infants.

Això està passant ara i aquí. Per això cal actuar!

 

A Fundesplai lluitem cada dia per l’equitat i la igualtat d’oportunitats

A Fundesplai treballem des de fa més de 45 anys a favor de la felicitat de tots els infants. Ho fem, entre d’altres,  impulsant  una federació amb més de 80 esplais i desenvolupant programes a quasi 1.000 escoles i en 27 cases de colònies. L’any passat 203.000 persones es van beneficiar de la nostra acció.

Per garantir el dret al lleure, la inclusió i la igualtat d’oportunitats en la infància, l’any  passat vam atorgar 16.000 ajuts i beques per a menjador, colònies, activitats de lleure i reforç escolar.

Però per continuar, necessitem la col·laboració de tothom!

Per això tenim oberta la campanya de captació de fons “Prenem partit per la infància!” amb la que demanem que tothom que vulgui fer-se voluntari, fer una aportació puntual o fer-se soci, que ho faci entrant a www.fundesplai.org/dona o trucant al 93 551 17 71.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai