Els dies 3 i 5 de novembre van tenir lloc les jornades sobre bones pràctiques dels esplais contra el fracàs escolar que va organitzar Fundesplai i on van participar 7 entitats que organitzen activitats de suport a l’escolaritat.

Aquest seminari, que es va fer al Centre d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet (Esplugues – L’Hospitalet de Llobregat) va tenir per objectiu analitzar aquestes activitats i identificar els principals reptes que tenen en comú.

Es va destacar millorar la comunicació amb les famílies i l’escola per treballar de manera més coordinada, la necessitat de més recursos per poder augmentar l’atenció personalitzada i el reforç de l’autoestima de nenes i nens que participen en aquests espais. A banda, es va donar a conèixer el projecte “Èxit” que impulsa la Fundació Marianao des de fa més de 10 anys.

També van comptar amb un taller per ampliar recursos didàctics en llengua i matemàtiques de la mà de les professores Pepa Carreras i Rosabel Casajuana de l’Associació de Mestres i Professorat jubilat RELLA, una col·laboració que es vol impulsar per seguir intercanviant experiències, compartir recursos didàctics i seguir rebent assessorament.

El seminari va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona.

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai