Els dies 3 i 5 de novembre van tenir lloc les jornades sobre bones pràctiques dels esplais contra el fracàs escolar que va organitzar Fundesplai i on van participar 7 entitats que organitzen activitats de suport a l’escolaritat.

Aquest seminari, que es va fer al Centre d’Esplai Pubilla Cases – Can Vidalet (Esplugues – L’Hospitalet de Llobregat) va tenir per objectiu analitzar aquestes activitats i identificar els principals reptes que tenen en comú.

Es va destacar millorar la comunicació amb les famílies i l’escola per treballar de manera més coordinada, la necessitat de més recursos per poder augmentar l’atenció personalitzada i el reforç de l’autoestima de nenes i nens que participen en aquests espais. A banda, es va donar a conèixer el projecte “Èxit” que impulsa la Fundació Marianao des de fa més de 10 anys.

També van comptar amb un taller per ampliar recursos didàctics en llengua i matemàtiques de la mà de les professores Pepa Carreras i Rosabel Casajuana de l’Associació de Mestres i Professorat jubilat RELLA, una col·laboració que es vol impulsar per seguir intercanviant experiències, compartir recursos didàctics i seguir rebent assessorament.

El seminari va comptar amb el suport de la Diputació de Barcelona.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai