El menjador escolar té un gran valor educatiu, de salut i relacional. Les diferències de qualitat en aquest servei entre escoles posen en risc l’educació, la salut, la qualitat de vida i la igualtat d’oportunitats entre els infants.

Tots els infants es mereixen un servei de temps educatiu del migdia de màxima qualitat!

Per això hem preparat un qüestionari interactiu per avaluar en 5 minuts el servei de menjador de qualsevol escola.

Vols avaluar la qualitat del temps educatiu del migdia de la teva escola?

 

Esperem que aquesta eina et sigui útil per avaluar amb perspectiva el servei de menjador escolar com a oportunitat educativa i que aporti informació per als processos de decisió de l’AMPA o AFA.

I si tens qualsevol dubte a l’hora d’interpretar els resultats, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem.

I sobretot, si trobes que aquest qüestionari és útil, comparteix-lo i fes-ne difusió per tal de millorar tants menjadors escolars com puguem!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai