Colònies escolars
Explorant la riera Pintoresca

 • Can Massaguer (Selva)
 • Cicle Mitjà
 • 3 dies
 • A partir de 113.75 euros
 • Educació ambiental

Explorant la riera Pintoresca és un programa de colònies escolars d’educació ambiental per a Cicle Mitjà de Primària. Farem gimcanes, jocs de nit, anirem a explorar la riera i el bosc i analitzarem maneres de combatre la contaminació i actuar per l’emergència climàtica.

Taula d'activitats

1r dia 2n dia 3r dia
Matí Arribada i instal·lació Excursió de descoberta del bosc Contaminació: alarma biosfera
Tarda Excursió de descoberta del bosc Comiat
Nit El joc de nit Festa de comiat
Primer dia MatíArribada i instal·lació Tarda Nit El joc de nit
Segon dia MatíExcursió de descoberta del bosc Tarda Excursió de descoberta del bosc Nit Festa de comiat
Tercer dia MatíContaminació: alarma biosfera Tarda Comiat Nit

*L’excursió de descoberta del bosc, és de matí i tarda (dinar de pícnic), fent excursió fins a la riera i el poble de Breda. A causa de les variacions meteorològiques del moment, és possible que l’activitat pugui veure’s afectada. Per més informació, quan escolliu el programa, us mantindrem informats de l’estat actual de l’activitat i qualsevol ajustament necessari.

1r dia Matí

Arribada i instal·lació

Un cop haguem esmorzat, els monitors i monitores ens presentaran la casa de colònies i tots els seus espais. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Nit

El joc de nit

Adaptats segons l’edat del grup d’infants, gaudirem dels jocs de nit més divertits tot amagant-nos i jugant pel bosc i els entorns de la casa!

2n dia Matí

Excursió de descoberta del bosc

Sortida guiada de descoberta de l’entorn on a través de dinàmiques lúdiques i tot seguint les pistes que ens ha deixat la natura, coneixerem els secrets que ens amaga el bosc.

2n dia Tarda

Excursió de descoberta del bosc

Sortida guiada de descoberta de l’entorn on a través de dinàmiques lúdiques i tot seguint les pistes que ens ha deixat la natura, coneixerem els secrets que ens amaga el bosc.

2n dia Nit

Festa de comiat

Acabarem el segon dia de colònies fent actuacions i danses amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Contaminació: alarma biosfera

Activitat a través de la qual treballarem què és l’emergència climàtica i quin paper hi juga la contaminació, a més d’entendre la importància de les nostres accions i dels altres factors que hi intervenen.

3r dia Tarda

Comiat

Aprofitarem els últims moments a la casa de colònies per jugar lliurement pels seus entorns i gaudir de la companyia dels nostres amics i amigues.  I no ens oblidem dels monitors i monitores que han fet de les colònies una experiència inoblidable! A reveure!!

Les nostres cases de colònies es troben en indrets naturals del territori català i estan totalment preparades per a grups escolars. Els menús són de cuina casolana i mediterrània. Totes les cases són accessibles amb cadira de rodes i sostenibles per ajudar-nos en la cura del medi ambient. Més informació al web de Cases de colònies de Fundesplai

10 raons per fer colònies amb nosaltres

 • Colònies temàtiques per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència fent colònies
 • Equips tècnics d’educadors/es especialistes
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai