Del 21 al 29 de novembre va ser la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i com que volem que totes les setmanes i tots els dies de l’any posem especial atenció en la prevenció de residus en els espais educatius, avui et proposem 13 activitats per fer amb els infants i joves tant a l’escola com a l’esplai i seguir educant per la sostenibilitat i per la consciència ciutadana de què cal actuar amb urgència i contundència per pal·liar l’emergència planetària.

Són activitats pensades per treballar amb infants d’Educació Infantil, Primària i Secundària, adaptant la dinàmica a cada grup d’edat. La majoria formen part de la nostra proposta pedagògica B612, per un consum conscient i sostenible i han sigut molt enriquidores als esplais, amb valoracions molt positives per part dels infants.

Aquí van les activitats, esperem que t’inspirin!

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes! 😉

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai