Encara no teniu plans per al cap de setmana?

Us convidem a la 30a edició de Festa Esplai: aquest diumenge 8 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat (entre les 11h i les 17.30h). Aquest any ja hi podeu venir en metro amb la nova L9 (parada Parc Nou). Cliqueu aquí per saber com arribar a la Festa Esplai.

A Festa Esplai trobareu més de 50 activitats infantils i juvenils

És la nostra gran festa, la festa de l’educació en el lleure, la festa de Fundesplai. Hi trobareu més de 50 activitats amb valors per a totes les edats (tallers, jocs, gimcanes, espectacles infantils, activitats per la sostenibilitat, ludoteca, campionats d’esports, rocòdrom, inflables, espai per als nadons, circ, una cercavila, …), i una zona de restauració per poder-hi dinar.

No és només una festa infantil, sinó que hi ha activitats per a nens i nenes, joves, adults, famílies i grups.

Veniu a passar el diumenge amb nosaltres i a gaudir de totes les activitats Fundesplai.

Festa Esplai el diumenge 8 de maig; activitats divertides, educatives, solidàries i sostenibles Share on X

Per què fem la Festa Esplai?

La missió de la Festa és celebrar junts la cloenda del curs dels esplais i donar el tret de sortida de les activitats d’estiu.

A Festa Esplai presentem la campanya “Encerta l’Estiu – Un estiu per a tothom!”, la campanya de Fundesplai per a les activitats d’estiu, que ofereix centenars de propostes de colònies, casals, campaments, rutes i camps de treball per a infants, joves i famílies i que, a més, inclou la campanya de beques i ofereix a les famílies un sistema d’autofinançament de les activitats i la possibilitat de participar en la Gimcana Solidària. L’objectiu: que cap infant es quedi sense poder anar a unes colònies o un casal aquest estiu!

Qui vindrà a la Festa Esplai?

Tothom qui vulgui passar-ho bé i conèixer Fundesplai.

Infants i joves, famílies, monitors i monitores, grups d’esplai, mestres, AMPAs, i representants d’administracions públiques, d’empreses col·laboradores i d’entitats,…

Tothom qui porti una invitació pot entrar de manera gratuïta i els socis del Club Super3 també.

Aquí us podeu descarregar la invitació per entrar a la Festa Esplai, no us la oblideu a casa el diumenge! La podeu portar impresa o digital (imatge al mòbil), i a l’entrada us donaran el braçalet perquè els infants puguin participar a les activitats (imprescindible). Aquestes polseres, gentilesa de l’empresa iKanguro, tenen un innovador sistema d’identificació de col·lectius de persones mitjançant un codi imprès, que permet accedir ràpidament a una fitxa web amb les dades de contacte de l’organitzador. Molt útils per a sortides i excursions amb infants.

I recordeu, aquest diumenge 8 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat (entre les 11h i les 17.30h).  Veniu en metro (L9: Parc Nou) des de el Prat, Cornellà, l’Hospitalet, Barcelona, Santa Coloma i Badalona.

Veniu amb tota la família i els amics a passar un diumenge molt divertit.

Us hi esperem!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai