Encara no teniu plans per al cap de setmana?

Us convidem a la 30a edició de Festa Esplai: aquest diumenge 8 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat (entre les 11h i les 17.30h). Aquest any ja hi podeu venir en metro amb la nova L9 (parada Parc Nou). Cliqueu aquí per saber com arribar a la Festa Esplai.

A Festa Esplai trobareu més de 50 activitats infantils i juvenils

És la nostra gran festa, la festa de l’educació en el lleure, la festa de Fundesplai. Hi trobareu més de 50 activitats amb valors per a totes les edats (tallers, jocs, gimcanes, espectacles infantils, activitats per la sostenibilitat, ludoteca, campionats d’esports, rocòdrom, inflables, espai per als nadons, circ, una cercavila, …), i una zona de restauració per poder-hi dinar.

No és només una festa infantil, sinó que hi ha activitats per a nens i nenes, joves, adults, famílies i grups.

Veniu a passar el diumenge amb nosaltres i a gaudir de totes les activitats Fundesplai.

Festa Esplai el diumenge 8 de maig; activitats divertides, educatives, solidàries i sostenibles Click To Tweet

Per què fem la Festa Esplai?

La missió de la Festa és celebrar junts la cloenda del curs dels esplais i donar el tret de sortida de les activitats d’estiu.

A Festa Esplai presentem la campanya “Encerta l’Estiu – Un estiu per a tothom!”, la campanya de Fundesplai per a les activitats d’estiu, que ofereix centenars de propostes de colònies, casals, campaments, rutes i camps de treball per a infants, joves i famílies i que, a més, inclou la campanya de beques i ofereix a les famílies un sistema d’autofinançament de les activitats i la possibilitat de participar en la Gimcana Solidària. L’objectiu: que cap infant es quedi sense poder anar a unes colònies o un casal aquest estiu!

Qui vindrà a la Festa Esplai?

Tothom qui vulgui passar-ho bé i conèixer Fundesplai.

Infants i joves, famílies, monitors i monitores, grups d’esplai, mestres, AMPAs, i representants d’administracions públiques, d’empreses col·laboradores i d’entitats,…

Tothom qui porti una invitació pot entrar de manera gratuïta i els socis del Club Super3 també.

Aquí us podeu descarregar la invitació per entrar a la Festa Esplai, no us la oblideu a casa el diumenge! La podeu portar impresa o digital (imatge al mòbil), i a l’entrada us donaran el braçalet perquè els infants puguin participar a les activitats (imprescindible). Aquestes polseres, gentilesa de l’empresa iKanguro, tenen un innovador sistema d’identificació de col·lectius de persones mitjançant un codi imprès, que permet accedir ràpidament a una fitxa web amb les dades de contacte de l’organitzador. Molt útils per a sortides i excursions amb infants.

I recordeu, aquest diumenge 8 de maig al Parc Nou del Prat de Llobregat (entre les 11h i les 17.30h).  Veniu en metro (L9: Parc Nou) des de el Prat, Cornellà, l’Hospitalet, Barcelona, Santa Coloma i Badalona.

Veniu amb tota la família i els amics a passar un diumenge molt divertit.

Us hi esperem!

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai