image/svg+xml EDUQUEM EN VALORS

Com treballem – com eduquem

Treballem sempre sota el paraigües de la convivència i la sostenibilitat, amb una alta qualitat pedagògica, molts anys d’experiència i grans dosis d’alegria. A més a més, som una entitat sense afany de lucre i l’equitat i la igualtat d’oportunitats són essencials en tots els nostres projectes i serveis. Si vols saber més sobre Fundesplai, clica aquí: coneix Fundesplai.

A continuació t’expliquem més en profunditat les bases pedagògiques de totes les nostres activitats:

Les 7 competències en el lleure educatiu

A les activitats de lleure educatiu els infants i joves desenvolupen 7 competències transversals (seguint el model definit per la UNESCO, 2018):
(1) Aprenentatge al llarg de la vida, (2) Autogestió, (3) Ús interactiu d’eines i recursos, (4) Interacció amb els altres, (5) Interacció amb el món, (6) Trans-disciplinareitat, (7) Multi-alfabetització.

Eduquem pels ODS

Des de Fundesplai contribuïm a assolir els ODS (Objectius del Desenvolupament Sostenible) amb totes les nostres accions i projectes. En el Món Escolar especialment, afavorim la igualtat d’oportunitats i l’equitat i eduquem per a la sostenibilitat en tots els nostres programes educatius; des de les colònies escolars fins als casals i els menjadors escolars. A més a més, posem especial cura en la reducció de l’impacte ambiental dels nostres equipaments, serveis i activitats.

Propostes educatives temàtiques

Les activitats que realitzem a les escoles segueixen les propostes educatives bianuals temàtiques que condueixen la nostra acció.
Les més recents són:

  • Encoratja’t (2017-19) per la igualtat de gènere i la violència zero
  • nuSOS (2019-21) per la ciutadania global

Metodologies del nostre lleure educatiu

L'infant al centre

.

Participació i esperit crític

.

Educació emocional

.

Autonomia

.

Coeducació

.

Inclusió

.

Cooperació

.

Salut

.

Joc

.

Acció i APS

.

Creativitat

.

Sostenibilitat

.

Interculturalitat

.

Natura

.

Equitat

.

Un dia l’escola amb Fundesplai

Descobreix com ho fem a Fundesplai per gestionar, de manera integral, tot el temps de lleure a l’escola! Actualment ja hi ha més de 1000 escoles de tot Catalunya que confien en nosaltres: acollida, temps educatiu del migdia, extraescolars, programes de salut, serveis per a la petita infància, educació ambiental, suport als alumnes amb necessitats educatives especials, casals, colònies escolars, treballs de síntesi, i sortides.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *