image/svg+xml EDUQUEM EN VALORS

Com treballem

Treballem sempre sota el paraigües de la convivència i la sostenibilitat, amb una alta qualitat pedagògica, molts anys d’experiència i grans dosis d’alegria. A més a més, som una entitat sense afany de lucre i l’equitat i la igualtat d’oportunitats són essencials en tots els nostres projectes i serveis.

A les activitats de lleure educatiu els infants i joves aprenen 7 competències transversals (seguint el model definit per la UNESCO): (1) Aprenentatge al llarg de la vida, (2) Autogestió, (3) Ús interactiu d’eines i recursos, (4) Interacció amb els altres, (5) Interacció amb el món, (6) Trans-disciplinareitat, (7) Multi-alfabetització.

També elaborem propostes educatives bianuals temàtiques que condueixen la nostra acció i impregnen les activitats i projectes. Les més recents són Encoratja’t (2017-19) per la igualtat de gènere i la violència zero i nuSOS (2019-21) per la ciutadania global.

L'infant al centre

.

Participació i esperit crític

.

Educació emocional

.

Autonomia

.

Coeducació

.

Inclusió

.

Cooperació

.

Salut

.

Joc

.

Acció i APS

.

Creativitat

.

Sostenibilitat

.

Interculturalitat

.

Natura

.

Equitat

.

Un dia l’escola amb Fundesplai

Descobreix com ho fem a Fundesplai per gestionar, de manera integral, tot el temps de lleure a l’escola! Actualment ja hi ha més de 1000 escoles de tot Catalunya que confien en nosaltres: acollida, temps educatiu del migdia, extraescolars, programes de salut, serveis per a la petita infància, educació ambiental, suport als alumnes amb necessitats educatives especials, casals, colònies escolars, treballs de síntesi, i sortides.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!