On treballem

Fundesplai opera i actua als esplais i projectes de lleure, als centres educatius, als equipaments de natura i cases de colònies i a les entitats Club Suport d’arreu de Catalunya. La xifra de treballadors/es, voluntaris/es i persones a les quals arriba la nostra acció és d’una gran magnitud. Ho pots veure a la següent infografia. Però l’activitat de Fundesplai no només es limita en l’àmbit territorial català, sinó que també arriba a la resta d’Espanya i el Món a través de la Fundación Esplai – Ciudadanía Comprometida.

Fundesplai a Catalunya 20-21

Centre Esplai, la nostra seu

Les nostres oficines se situen a l’edifici de Centre Esplai, al Prat del Llobregat, però fem projectes i donem servei a entitats, escoles i ajuntaments de tot Catalunya. Centre Esplai és un equipament innovador, sostenible, eloqüent, accessible i integrat en el seu entorn. Amb les mesures d’estalvi energètic i d’aigua es calcula que pot arribar a reduir les emissions de CO2 al 50%.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *