On treballem

Fundesplai opera i actua als esplais i projectes de lleure, als centres educatius, als equipaments de natura i cases de colònies i a les entitats Club Suport d’arreu de Catalunya. La xifra de treballadors/es, voluntaris/es i persones a les quals arriba la nostra acció és d’una gran magnitud. Ho pots veure a la següent infografia. Però l’activitat de Fundesplai no només es limita en l’àmbit territorial català, sinó que també arriba a la resta d’Espanya i el Món a través de la Fundación Esplai – Ciudadanía Comprometida.

Fundesplai a Catalunya 20-21

Centre Esplai, la nostra seu

Les nostres oficines se situen a l’edifici de Centre Esplai, al Prat del Llobregat, però fem projectes i donem servei a entitats, escoles i ajuntaments de tot Catalunya. Centre Esplai és un equipament innovador, sostenible, eloqüent, accessible i integrat en el seu entorn. Amb les mesures d’estalvi energètic i d’aigua es calcula que pot arribar a reduir les emissions de CO2 al 50%.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai