El 20N, com cada any, hem celebrat el Dia Universal dels Drets dels Infants.

Enguany, dins el marc de la proposta educativa ESTIMA, hem els infants i joves dels esplais i les escoles on gestionem el Temps Educatiu del Migdia han realitzat un conjunt d’activitats per reivindicar el dret a lleure i el benestar emocional, sobre la importància de tenir cura d’un mateix/a i de les persones que ens envolten. La salut mental també és una qüestió de justícia social que reivindiquem aquest dia, relacionada amb l’accés als serveis bàsics, a una alimentació adequada i una educació de qualitat.

 

Han participat a la campanya un total de 28.295 infants i joves de 142 escoles i esplais on estem presents. Agraïm des d’aquí la participació de tots els infants, monitors i monitores que han fet possible aquesta reivindicació tan especial. Moltes gràcies!

Recull d’imatges del Dia dels Drets dels Infants 2023

Feliç dia dels Drets dels Infants!
Benestar emocional per a tots els infants i joves!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai