En el marc de la celebració del Dia dels Drets dels Infants, el divendres 18 de novembre, les escoles on gestionem el menjador van participar en un ball simultani de la cançó “L’Escola que volem” del grup Xiula.

Amb aquest acte tan divertit i participatiu volem reivindicar el dret dels infants a participar, a donar la seva opinió i a ser escoltats.

 

Moltes gràcies a totes les escoles que hi van participar, al grup Xiula i en especial, a tots els nens i nenes que van dedicar el temps del migdia a ballar, cantar i passar-ho molt bé!

 

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai