English week
Dinosaurs

Native English Teachers
  • A l'escola
  • Cicle Inicial
  • 3-5 dies
  • Preu a consultar
  • Aventura i lleure

Una setmana d’immersió lingüística en anglès amb monitores i monitors nadius a l’escola.

Preparats i preparades per viatjar en el temps? En aquest projecte anirem descobrint tot de coses sobre uns animals que van deixar d’existir fa milions d’anys: els dinosaures! Amb l’ajuda de l’Arlo, un dinosaure molt simpàtic, descobrirem la natura, aprendrem a diferenciar les verdures de les fruites, entendrem les estacions de l’any i els canvis de clima, repassarem els colors i les formes i finalment recrearem el món juràssic per viure a la nostra pell tal com vivien els cavernícoles!

Taula d'activitats

Programa d’activitats orientatiu que s’adapta en funció dels dies contractats (3-5 dies).

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai