Formació per a professionals

Ampliem tècniques per ampliar horitzons

Oferim formació per a mestres i altres professionals de l’educació, per tal de millorar les competències i els coneixements entorn a la intervenció socioeducativa amb infants i joves.

Tenim un programa especial de formació per a mestres i educadores de l’etapa 0 – 3 (contes, primers auxilis, NEE, alimentació, expressió i art, etc… ) i altres propostes formatives per a les altres etapes sobre temàtiques diverses: migracions, igualtat de gènere, sostenibilitat, hort escolar,… Les formacions i cursos s’adapten a les necessitats del servei i a les demandes que es fan des dels equips educatius per donar resposta actualitzada a les necessitats pedagògiques.

Les formacions poden tenir diverses modalitats: xerrades puntuals, jornades, monogràfics, assessorament, espais de debat i reflexió, recursos pedagògics i intercanvi d’experiències. També fem formacions a mida i ens desplacem al centre educatiu.

Formació per a docents a mida

Organitzem cursos i tallers a mida per a mestres i altres professionals de l’educació.
Diga’ns quina temàtica t’interessa i et farem una proposta.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai