Demà 24 de maig hi ha convocada una Vaga Global pel Clima des del moviment #FridaysForFuture. Hi participaran infants i joves de tot el planeta perquè volen que els polítics i les grans multinacionals reconeguin que estem en un moment d’emergència climàtica i que han d’impulsar mesures urgents.

Precisament, el passat 14 de maig del 2019 el Govern de la Generalitat de Catalunya va declarar l’Emergència Climàtica, un gran avanç pel reconeixement d’un greu problema del que la comunitat científica ja fa molt de temps que està alertant. Aquesta declaració per part de la Generalitat hauria d’implicar el desplegament de mesures urgents entre les quals hi hauria l’aplicació de la Llei Catalana de Canvi Climàtic.

Des de Fundesplai ens sumem a la reivindicació dels #FridaysforFuture i des de fa un mes anem compartint amb vosaltres recursos i idees per acompanyar els infants i joves en la seva preocupació pel futur i per com lluitar contra el canvi climàtic.

El 15 de març es van manifestar prop de 50.000 estudiants de tot Catalunya (segons els organitzadors), demà segur que aconseguirem ser més!

Tenim molts punts de trobada arreu del territori per demà divendres 24 de maig a la tarda. Aquí us enganxem una imatge publicada al facebook de Fridays For Future Barcelona, on podeu veure tots els punts de trobada i els horaris corresponents:

AVUI #24M gran manifestació global contra l'emergència climàtica #FridaysForFuture, t'hi sumes? Descobreix aquí tots els punts de trobada. Click To Tweet

Manifestem-nos amb els i les joves!

Totes les persones que treballem cada dia amb aquests infants i joves en moviments de lleure, en escoles, en instituts i universitats.

Totes les persones que tenim fills i filles, de l’edat que siguin.

Totes les persones a les que ens preocupa l’Emergència Climàtica i volem buscar solucions per aconseguir una societat més sostenible.

Totes les persones, sigui quina sigui la nostra edat i condició, podem sumar-nos a la Gran Manifestació pel Clima 24M, no?

Volem i necessitem justícia climàtica, una transició energètica cap a les energies netes, consciència per reduir el consum de plàstics, mesures per aturar la pèrdua de biodiversitat…. necessitem que tots i totes posem el nostre granet de sorra, que les nostres veus es fusionin en un crit ben fort.

Un crit que se senti per tot el planeta.

Fem costat als nostres infants i joves i sortim a manifestar-nos!

 

Feu córrer la veu!

#FridaysForFuture
#24M

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai