“La Janna Fredeluga és una investigadora i naturalista del Delta del Llobregat. S’ha quedat atrapada en un lloc amagat del Delta. Necessita la teva ajuda per trobar-la i rescatar-la. La Janna ens ha deixat pistes per a localitzar-la. Si superes totes les proves, ho aconseguiràs.”

Així és com comença el joc de pistes tipus escape roomAtrapada al Delta del Llobregat” que hem dissenyat per a l’Ajuntament del Prat del Llobregat. És un joc d’enginy per salvar a una investigadora atrapada al Delta, superant diferents reptes al voltant dels ocells, plantes deltaiques, rastres,…

Està ambientat en els paisatges i ecosistemes del Delta del Llobregat, però es pot fer des de l’escola, l’institut o des de casa en família. Només es necessita imprimir el PDF, algun material d’oficina i una bona connexió a internet. Tota una oportunitat per fer medi natural d’una manera lúdica, divertida i motivadora.

Degut a la complexitat d’alguns enigmes i proves la recomanem a partir de Cicle Superior de Primària, i és ideal per a 1er i 2on d’ESO. Les escoles del Prat del Llobregat ja hi van jugar durant el confinament i el resultat va ser tot un èxit!

A què esperes? Endinsa’t amb els teus alumnes al Delta del Llobregat amb aquest joc i descobreix uns espais naturals extraordinàriament valuosos a tocar de Barcelona. Et pots descarregar el joc aquí o en els següents botons:

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a les xarxes. Gràcies! 😉

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai