Seguim amb l’acompanyament de #FridaysforFuture amb la proposta de l’exposició Canvi Climàtic que us podeu descarregar gratuïtament per exposar a la vostra escola, esplai, associació o altres espais educatius a la pàgina del Ministeri per la Transició Ecològica.

El canvi climàtic és el gran repte col·lectiu d’aquesta dècada. Hem d’actuar i ho hem de fer ja!

Aquesta exposició permet als centres educatius de Primària i Secundària produir la seva pròpia exposició sobre els impactes, causes i solucions al canvi climàtic, posant les bases per a la reflexió com a espurna per passar a l’acció.

És una exposició creada pel projecte CLARITY – Acció Educativa pel Clima, un grup de treball europeu format per tècnics de l’Aliança pel Clima, l’E-Forum i el CENEAM (Centre Nacional d’Educació Ambiental). La versió espanyola ha estat supervisada per l’Oficina Espanyola del Canvi Climàtic i s’ha traduït al basc, el català i el gallec.

L’exposició és descarregable i autoeditable amb llicència Creative Commons, i consta de 16 cartells informatius agrupats en 3 blocs temàtics:

  • Impactes del canvi climàtic
  • Causes del canvi climàtic
  • Possibles solucions

L’exposició Canvi Climàtic de CLARITY va ser creada el 2005 i actualitzada el 2012.

Clica a la imatge per descarregar-te el PDF de l’exposició complerta en català:

 

 

Si us ha agradat aquesta entrada, compartiu-la a les xarxes!!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai