Actualment, l’accés a la informació ens permet aprendre molt, però també cal remarcar que és interessant que els infants tinguin vivències en primera persona que els permetin adquirir aquests nous coneixements, i no hi ha millor manera per fer-ho que a través del joc.

Nosaltres podem acompanyar a aquests infants en el procés de l’aprenentatge i la vivència experiencial, i és que des de Fundesplai oferim un munt d’activitats d’un dia i colònies escolars d’immersió lingüística en anglès, que permeten endinsar-te en nous mons i coneixements.

Està demostrat que el contacte amb altres llengües permet a les persones adquirir uns aprenentatges molt positius que aporten un munt de beneficis, i nosaltres apostem perquè els infants s’impregnin de nous coneixements i experiències a través del joc i del gaudi.

LES NOSTRES ACTIVITATS D’IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA EN ANGLÈS

Sabem que l’aprenentatge de l’anglès per als infants i joves se’ls pot fer difícil, i tot i que ara tenen accés a continguts en anglès molt fàcilment, no sempre són els que consumeixen habitualment. Des de les escoles es valora molt la importància de l’aprenentatge de l’anglès, i és per això que nosaltres volem oferir activitats que es realitzen completament amb aquesta llengua, i amb les que a més a més es pot aprendre un munt de nous aprenentatges: noves cultures, ciència, història, salut, drets humans… Potenciar la motivació a través de jocs que comportin aprenentatges és una de les millors maneres d’ensenyar! I és que quan es fa a través d’activitats de lleure en les quals els infants i joves en són els protagonistes i en gaudeixen, els aprenentatges queden més fixats.

Ja coneixes tot el ventall que t’oferim? Ara que s’acosta la castanyada, i el Halloween tant famós i cada vegada més arrelat de la cultura anglosaxona, també oferim activitats perquè ho puguis treballar i gaudir!

Descobreix la màgia de la castanyada en un Day Out enmig de la natura i en anglès! Passejar per la natura i descobrir les característiques de la tardor és una experiència màgica!

Portem la màgia del Halloween a l’escola, completament en anglès! Descobreix l’origen i les tradicions d’aquesta festa en diferents parts del món.

Hi ha un gran ventall d’activitats per poder fer amb els infants i joves. Ens adaptem a totes les edats i treballem moltes temàtiques diferents.

ENGLISH WEEK

Es tracta d’una setmana a l’escola d’immersió lingüística en anglès amb monitors i monitores nadiues. Nosaltres ens traslladem a l’escola i organitzem totes les activitats, pensades per potenciar la participació dels infants, els valors positius, el respecte i l’aprenentatge vivencial. L’anglès es converteix amb una eina per aprendre continguts molt diversos. Ciència, història, cultures anglosaxones, l’espai, salut…

DAY OUT

Si vols una sortida d’un dia que es realitzi amb immersió lingüística en anglès, aquí tens les Day Out! Et proposem un munt de sortides que es poden fer prop de les nostres cases de colònies o prop dels vostres centres escolars. Són sortides adaptades a tots els cursos i amb les que els aprenentatges estan assegurats. Aventures al bosc, ciència, jocs d’arreu del món, gestió forestal, gimcanes, descoberta d’animals…

ESO RESEARCH CAMPS / ESO RESEARCH AT SCHOOL

Proposem de fer els treballs de síntesi completament amb immersió lingüística, ja sigui en format colònies o a la mateixa escola. Es desenvoluparà un projecte amb tots els seus continguts i aprenentatges a més de fer jocs, debats, dinàmiques i passar-ho d’allò més bé! Treballs que van des la conscienciació de la salut, fins a aprenentatges d’antigues civilitzacions, sobre els drets humans… pots escollir entre moltes possibilitats.

ENGLISH CAMP

Fer colònies amb els companys i companyes de classe és clau per crear un ambient de cohesió i diversió, i si a més les fas en anglès, doncs tens un benefici més afegit. Els English Camp que organitzem es basen en activitats cooperatives, dinàmiques, jocs, creativitat… i tot completament amb monitoratge en anglès! Pots descobrir noves cultures, aprendre amb la ciència, fent activitats d’aventura al bosc etc. Ens adaptem a totes les edats!

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix-la a les xarxes!

Vols unes colònies escolars genials?

Descobreix totes les temàtiques de les nostres colònies a les cases que tenim per Osona, el Montseny, la Noguera, la Selva... programes educatius complerts per a totes les edats! Des d'Infantil fins a ESO.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai