Activitats en anglès

Native English Teachers!

Activitats amb monitors i monitores nadiues

Les nostres activitats en anglès marcades amb l’etiqueta “Native English Teachers” estan dinamitzades per monitors i monitores nadiues i per tant, representen un context idoni per a la immersió lingüística total. Fem activitats en anglès per a totes les edats: Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, tant a l’escola, com a les cases de colònies com a l’entorn proper a l’escola (activitats Km0). Les nostres metodologies educatives es basen en l’educació en valors que desenvolupem des de fa més de 40 anys, l’aprenentatge vivencial i participatiu. Ja no cal viatjar a l’estranger per tenir una experiència educativa en immersió lingüística total en anglès: English weeks, colònies escolars en anglès, treballs de síntesi en anglès, tallers i sortides d’un dia en anglès,… descobreix-les!

Necessites activitats en anglès?

Descobreix totes les temàtiques i possibilitats i contacta amb nosaltres perquè puguem definir la millor activitat d’immersió lingüística per als teus alumnes.

Descobreix el blog

Com avaluar la qualitat del servei de menjador escolar

Com avaluar la qualitat del servei de menjador escolar

Avaluar la qualitat del servei de menjador d’una escola és complex i s’han de tenir en compte molts factors. Hem de basar l’avaluació en les necessitats, els drets i el benestar dels infants. T’ajudem a valorar-ne diferents aspectes mitjançant un qüestionari interactiu que es resol en 5 minuts!

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai