Activitats en anglès

Native English Teachers!

Activitats amb monitors i monitores nadiues

Les nostres activitats en anglès marcades amb l’etiqueta “Native English Teachers” estan dinamitzades per monitors i monitores nadiues i per tant, representen un context idoni per a la immersió lingüística total. Fem activitats en anglès per a totes les edats: Infantil, Primària, ESO i Batxillerat, tant a l’escola, com a les cases de colònies com a l’entorn proper a l’escola (activitats Km0). Les nostres metodologies educatives es basen en l’educació en valors que desenvolupem des de fa més de 40 anys, l’aprenentatge vivencial i participatiu. Ja no cal viatjar a l’estranger per tenir una experiència educativa en immersió lingüística total en anglès: English weeks, colònies escolars en anglès, treballs de síntesi en anglès, tallers i sortides d’un dia en anglès,… descobreix-les!

Necessites activitats en anglès?

Descobreix totes les temàtiques i possibilitats i contacta amb nosaltres perquè puguem definir la millor activitat d’immersió lingüística per als teus alumnes.

Descobreix el blog

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai