Colònies escolars

La importància de la immersió lingüística en anglès

La importància de la immersió lingüística en anglès

Les activitats d’immersió lingüística en anglès amb monitoratge nadiu són una bona eina perquè els infants aprenguin anglès de manera integral. A partir d’activitats immersives els infants i joves podran aprendre de primera mà coneixements, vocabulari, expressions… per viure 100% en anglès!

Com afavorir la cohesió de grup amb colònies escolars a la tardor

Com afavorir la cohesió de grup amb colònies escolars a la tardor

Les colònies escolars a la tardor ajuden a reforçar els vincles afectius entre alumnes després de les vacances d’estiu, a cohesionar el grup, a crear complicitat amb l’equip docent i a gaudir de la natura amb tots els sentits. Aquí us proposem algunes activitats i jocs cohesionadors.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai