El dia 26 de març és el Dia Mundial del Clima i de la mitigació i adaptació al canvi climàtic, i des de Fundesplai, seguint les línies de la nostra proposta educativa Menjar canvia el món, volem fer sentir la nostra veu per sensibilitzar a la societat sobre l’ús del plàstic i el sobreenvasat en els aliments.

Amb els projectes educatius de totes les escoles i esplais dels quals formem part, volem reivindicar el fet de poder comprar i consumir aliments al natural, eliminant tots aquells envasos innecessaris. Treballem per crear una consciència sobre el canvi climàtic a infants, famílies i professionals, per tal de poder adoptar mesures més sostenibles que permetin cuidar el planeta en el qual vivim.

És per això que ens hem proposat un repte, el repte #Alnatural, amb el qual volem sensibilitzar sobre l’impacte dels residus que generem a través de l’alimentació i contribuir a reduir-los en la nostra vida diària.

Com ho farem això? Doncs amb l’ajuda dels més de 20.000 infants dels centres educatius i dels esplais, que són el motor de canvi d’aquesta societat.

Amb aquest repte es pretén:

  • Adquirir hàbits de consum per produir les mínimes deixalles i per aprofitar al màxim els recursos de què disposem.
  • Ser conscient dels impactes que generen els residus alimentaris.
  • Construir valors de respecte i cura envers el planeta i nosaltres.
  • Participar, contribuir i esdevenir agents de canvi.

ELS INFANTS ES FAN SENTIR

close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai