El dia 26 de març és el Dia Mundial del Clima i de la mitigació i adaptació al canvi climàtic, i des de Fundesplai, seguint les línies de la nostra proposta educativa Menjar canvia el món, volem fer sentir la nostra veu per sensibilitzar a la societat sobre l’ús del plàstic i el sobreenvasat en els aliments.

Amb els projectes educatius de totes les escoles i esplais dels quals formem part, volem reivindicar el fet de poder comprar i consumir aliments al natural, eliminant tots aquells envasos innecessaris. Treballem per crear una consciència sobre el canvi climàtic a infants, famílies i professionals, per tal de poder adoptar mesures més sostenibles que permetin cuidar el planeta en el qual vivim.

És per això que ens hem proposat un repte, el repte #Alnatural, amb el qual volem sensibilitzar sobre l’impacte dels residus que generem a través de l’alimentació i contribuir a reduir-los en la nostra vida diària.

Com ho farem això? Doncs amb l’ajuda dels més de 20.000 infants dels centres educatius i dels esplais, que són el motor de canvi d’aquesta societat.

Amb aquest repte es pretén:

  • Adquirir hàbits de consum per produir les mínimes deixalles i per aprofitar al màxim els recursos de què disposem.
  • Ser conscient dels impactes que generen els residus alimentaris.
  • Construir valors de respecte i cura envers el planeta i nosaltres.
  • Participar, contribuir i esdevenir agents de canvi.

ELS INFANTS ES FAN SENTIR

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai