A què juguem? ¿A qué jugamos? és un projecte d’intercanvi de Fundesplai basat en el joc per promoure els vincles Nord-Sud i Sud-Nord i treballar la interculturalitat. D’aquest projecte neixen dos reculls de jocs populars compartits entre diversos països d’Amèrica Llatina.

En aquests documents podreu descobrir jocs populars de Bolívia, Equador, Paraguai i Mèxic per educar en valors com la justícia, la pau, la interculturalitat, la diversitat, la igualtat i la solidaritat, així com refrescar els coneixements d’alguns jocs populars catalans com l’aranya peluda.

Jocs per dinamitzar les estones de pati, tallers de psicomotricitat o de joc a la vostra escola.

 

Recull de jocs Bolívia, Equador, Paraguai, Catalunya Recull de jocs tradicionals per treballar la interculturalitat
 PDF del recull de jocs A què juguem? ¿A qué jugamos? – Bolívia, Equador, Paraguai i Catalunya (4 MB)  PDF del recull de jocs A què juguem? ¿A qué jugamos? Mèxic – Catalunya (17MB)

Vols que t’organitzem un casal?

Els nostres casals d’estiu, de primavera o d’hivern s’adapten al Projecte Educatiu del Centre i els preparem en estreta col·laboració amb l’escola i l’AMPA o AFA. Fem casals per a totes les edats, des de casals per a escoles bressol fins a Infantil, Primària i Secundària.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai