Una bona manera de menjar la remolatxa i que de ben segur agradarà a grans i petits/es, és cuinar-la en format de xips. Fent-la d’aquesta manera pots posar-la d’aperitiu o d’acompanyament d’algun altre plat. Som-hi!

Aquesta recepta forma part del recull de receptes amb remolatxa del mes de desembre.

INGREDIENTS

  • Remolatxa
  • Raig d’oli d’oliva verge
  • Un polsim de sal
  • Un polsim de pebre
  • Herbes aromàtiques (opcional)
Xips remolatxa rodona Fundesplai

PREPARACIÓ

  1. Cal posar a escalfar el forn a uns 150ºC.
  2. Mentre es va escalfant el forn, renta bé les remolatxes i pela-les bé.
  3. Ara toca tallar-la a rodanxes molt fines, pots fer-ho amb una mandolina si en tens, o amb un ganivet. Com més fines siguin, més cruixents quedaran.
  4. Una vegada tallades, s’han de disposar en una safata amb paper de forn. Escampa-les bé perquè no quedin superposades.
  5. Per últim afegeix un raig d’oli per sobre, un polsim de sal i de pebre, i si vols, alguna herba aromàtica que t’agradi.
  6. Posa la safata al forn durant uns 15 minuts i llest! Segurament hauràs de fer més d’una tanda de cocció per poder coure totes les rodanxes.

 

Vols aprendre a fer més receptes amb remolatxa? Fes un cop d’ull a la nostra entrada: El desembre és temporada de remolatxes!

Necessites Temps Educatiu del Migdia?

Estàs buscant una entitat que gestioni el menjador escolar o Temps Educatiu del Migdia de la teva escola? Contacta amb nosaltres i ens encarregarem de tot! Treballem en estreta col·laboració amb l'escola i l'AMPA o AFA. Suma't als migdies per un món millor: educació en valors i alimentació sana i sostenible.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai