Que els infants practiquin tècniques de relaxació es pot convertir en un hàbit molt positiu, ajudant-los en la concentració, en la gestió de l’estrès, en estar més relaxats o en tenir més paciència, entre molts d’altres beneficis.

És important que cuidem dels nostres infants i que els donem eines amb les quals puguin afrontar el ritme de vida de la nostra societat. A continuació et volem presentar 10 activitats de relaxació per fer amb infants.

1. RESPIRACIÓ CONSCIENT

Respiració conscient

2. FER UN POT DE LA CALMA

Pot de la calma

3. SEURE I RESPIRAR COM UNA GRANOTA

Seure i respirar com una granota

4. RESPIREM AMB UN AMIC DE PELUIX

Respirem amb un amic de peluix

5. BUFAR UN MOLINET

Bufar un molinet

6. VINE I RELAXA’T!

Vine i relaxa’t!

7. SENTIM EL NOSTRE COS,…

Sentim el nostre cos… fent ioga!

8. MANDALES

Mandales

9. ESCOLTEM-NOS

Escoltem-nos!

10. LAND ART

Land Art

En definitiva, començar a posar en pràctica tècniques de relaxació amb els infants i joves es pot convertir en una eina molt útil en la gestió de certes emocions o situacions.

La salut i el benestar dels infants és un tresor, i cal reforçar-la, cuidar-la i acompanyar-los tant com sigui possible en el llarg camí de l’aprenentatge.

Si t’ha agradat aquesta entrada, comparteix a xarxes 😉

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai