Treball de síntesi
Esport entre muntanyes

 • Can Mateu (Osona), Els Porxos (Osona) i 1 casa mésLa Cinglera (Osona)
 • 1r ESO, 2n ESO, i 4t ESO
 • 3 dies
 • A partir de 145.40 euros
 • Esport i Salut

Treball de síntesi per a alumnes d’ESO en què farem esports d’aventura en un entorn privilegiat. Gaudirem de la natura, de l’esport i descobrirem aspectes de la salut física i emocional que potser no sabíem. Serà una experiència educativa multidisciplinar, vivencial i única en la qual desenvoluparem continguts transversals i específics a partir d’activitats d’experimentació i deducció. Els i les alumnes treballaran en grup i de manera autònoma i individualitzada en funció de l’activitat proposada. Aprofundirem en la cooperació, l’esperit crític i el pensament creatiu.

Plantegem un model dual de treball de síntesi en què es treballa a l’institut i després s’enllaça amb l’entorn natural de les cases de colònies.

Taula d'activitats

1r dia 2n dia 3r dia
Matí Instal·lació La ciència darrere el caiac Tractament de dades i parc d'aventura
Tarda Cursa d'orientació en muntanya Els racons del nostre cos
Nit Night games in English Vetllada
Primer dia MatíInstal·lació Tarda Cursa d'orientació en muntanya Nit Night games in English
Segon dia MatíLa ciència darrere el caiac Tarda Els racons del nostre cos Nit Vetllada
Tercer dia MatíTractament de dades i parc d'aventura Tarda Nit

1r dia Matí

Instal·lació

Arribarem a la casa, ens situarem i ens instal·larem. Farem una volta pels entorns per descobrir els exteriors i alguns dels racons que amaga cada equipament. Aprendrem quins són els seus límits i quines normes generals caldrà seguir per gaudir de les colònies amb seguretat i divertir-nos d’allò més!

1r dia Tarda

Cursa d’orientació en muntanya

Durant la cursa d’orientació en muntanya aprendrem les diferències entre el nord magnètic i el geogràfic, ens orientarem a la natura i resoldrem enigmes a la vegada que treballem en equip per l’entorn.

1r dia Nit

Night games in English

Gaudirem de l’emoció dels jocs de nit però comunicant-nos en anglès per posar en pràctica les nostres habilitats lingüístiques. Una activitat trepidant i super divertida!

2n dia Matí

La ciència darrere el caiac

Ens situarem ben bé al mig del pantà de Sau en caiac, aprendrem la tècnica de remada i rescats a l’aigua a la vegada que descobrirem conceptes sobre la freqüència cardíaca i el ritme de remada.

2n dia Tarda

Els racons del nostre cos

Durant l’activitat dels racons del nostre cos farem un viatge al reconeixement de les pròpies emocions i com les treballem amb els companys.

2n dia Nit

Vetllada

Farem una vetllada de jocs, espectacles, acudits, música, sorpreses i sobretot, molta diversió amb els nostres companys i companyes. Una nit màgica que de ben segur recordarem!

3r dia Matí

Tractament de dades i parc d’aventura

L’últim dia, realitzarem el tractament de les dades recollides així com l’avaluació, conclusions del crèdit. Però també aprofitarem per anar una estona al parc d’aventura on aprendrem les nocions bàsiques de seguretat en escalada, ens tirarem per les tirolines i passarem ponts penjants i altres obstacles… Emoció i esport fins a l’últim moment!

10 avantatges dels nostres treballs de síntesi

 • Treballs temàtics per a tots els gustos
 • 25 equipaments de colònies en plena natura
 • Més de 40 anys d’experiència en lleure educatiu
 • Equips tècnics d’educadors/es especialitzades
 • Gratuïtat per a 1 docent cada 20 alumnes
 • Assegurances civil i d’accidents incloses
 • Menús equilibrats i de dieta mediterrània amb certificació Amed
 • Tot el material inclòs per a les activitats
 • Ens adaptem al projecte educatiu de l’escola
 • Som una entitat social, sense afany de lucre, i prioritzem l’equitat i la igualtat d’oportunitats

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

 • Hidden
 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai