English week
Mad science

Native English Teachers
  • A l'escola
  • Cicle Superior
  • 3-5 dies
  • Preu a consultar
  • Ciència
Una setmana d’immersió lingüística en anglès amb monitores i monitors nadius a l’escola.
Converteix-te en petit/a investigador/a! Experimenta, equivoca’t i torna a experimentar! A partir de petits experiments, entendràs el perquè de les reaccions químiques, com funcionen les màquines i els moviments, els efectes de la temperatura en els elements, l’acció i reacció i molt, molt més! Els nostres monitors i monitores més especialitzats es vestiran de científics durant tota una setmana i guiaran els alumnes d’experiment en experiment aprofundint, no només en el mètode, sinó també en el que hi ha darrere de cada petita pràctica.

Taula d'activitats

Programa d’activitats orientatiu que s’adapta en funció dels dies contractats (3-5 dies).

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai