Suport als alumnes amb nee

Per la felicitat sense obstacles

Potenciem l’autonomia personal

Fem suport a les necessitats educatives especials a més de 800 escoles de la província de Barcelona. Els nostres monitors i monitores i vetlladors/es treballen per millorar l’autonomia de l’infant, facilitar la seva inclusió educativa, i aconseguir que se senti plenament integrat dins el grup classe, participant de totes les activitats. Fan de mediadors/es entre l’infant i les dificultats que es vagi trobant en el seu dia a dia a l’escola. A més a més, afavoreixen les relacions amb els altres infants i ajuden a l’infant a gestionar les seves emocions.

Autonomia motriu

Autonomia social

Autonomia intel·lectual

Autonomia emocional

Tothom pot anar de colònies!

T’oferim 12 cases de colònies accessibles i completament adaptades a les persones amb mobilitat reduïda perquè els infants amb necessitats educatives especials puguin anar de colònies amb comoditat i gaudir de la natura i els companys.

Consulta la llista completa d’equipaments al nostre cercador

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem! Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per la ciutadania global, per la democràcia, la participació, la igualtat, la convivència, la sostenibilitat i els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Parlem de Necessitats Educatives Especials al blog

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *