Ahir va acabar el curs escolar i avui milers d’infants han començat casals i colònies amb gran il·lusió.

La il·lusió de l’aventura, de la sorpresa, la il·lusió de fer nous amics i amigues i de fer activitats divertides, sorprenents, refrescants, fantàstiques!

 

Avui en aquest blog ja ens hem posat les xancletes i volem compartir amb vosaltres un recull entrades sobre les activitats d’estiu:

Colònies a la natura com a font de vida

Com fer la motxilla per anar de colònies

10 mesures de seguretat a la piscina

Un dia al casal d’estiu

Com aconseguir una bona hidratació infantil a l’estiu

6 Excursions en família per gaudir de l’estiu

10 consells per les excursions de muntanya amb infants i joves

Els beneficis de les vacances en família

10 passos per organitzar un casal d’estiu

#Unestiuxatothom: la nostra campanya d’ajuts per les activitats d’estiu

Avui han començat les activitats d’estiu i des de Fundesplai tenim en marxa la campanya #Unestiuxatothom perquè volem aconseguir que tots els nens i nenes puguin gaudir del seu dret a participar en un casal d’estiu o en unes colònies. A través de la campanya #Unestiuxatothom donem beques i ajuts als infants amb risc d’exclusió social.

Ens ajudeu?

 

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

Vols que t’organitzem un casal?

Els nostres casals d’estiu, de primavera o d’hivern s’adapten al Projecte Educatiu del Centre i els preparem en estreta col·laboració amb l’escola i l’AMPA o AFA. Fem casals per a totes les edats, des de casals per a escoles bressol fins a Infantil, Primària i Secundària.

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai