El juliol és el mes dels casals d’estiu per excel·lència. Molts infants i joves estan gaudint aquests dies d’activitats de lleure divertides, emocionants, educatives, participatives, creatives, amb valors i diferents del que fan durant el curs escolar.

Les famílies poden triar entre un ventall molt ampli de casals en funció dels gustos, les edats i les necessitats de cadascú; esportius, culturals, de natura, de música, d’aventura,…

En un dia al casal d’estiu els infants fan activitats que es repeteixen tots els dies com la benvinguda, els hàbits, el dinar, el descans o el comiat, i d’altres activitats que els sorprenen i els meravellen perquè són diferents cada dia. Al matí sovint fan jocs d’aigua, piscina o altres activitats refrescants, i a les tardes tallers, sortides o gimcanes. També hi ha dies que fan sortides a l’entorn natural proper o a museus i espais culturals relacionats amb el Centre d’Interès.

Un-dia-al-casal-destiu Fundesplai

Vols que t’organitzem un casal?

Els nostres casals d’estiu, de primavera o d’hivern s’adapten al Projecte Educatiu del Centre i els preparem en estreta col·laboració amb l’escola i l’AMPA o AFA. Fem casals per a totes les edats, des de casals per a escoles bressol fins a Infantil, Primària i Secundària.

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Política de privacitat *

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

  • Hidden
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai