El juliol és el mes dels casals d’estiu per excel·lència. Molts infants i joves estan gaudint aquests dies d’activitats de lleure divertides, emocionants, educatives, participatives, creatives, amb valors i diferents del que fan durant el curs escolar.

Les famílies poden triar entre un ventall molt ampli de casals en funció dels gustos, les edats i les necessitats de cadascú; esportius, culturals, de natura, de música, d’aventura,…

En un dia al casal d’estiu els infants fan activitats que es repeteixen tots els dies com la benvinguda, els hàbits, el dinar, el descans o el comiat, i d’altres activitats que els sorprenen i els meravellen perquè són diferents cada dia. Al matí sovint fan jocs d’aigua, piscina o altres activitats refrescants, i a les tardes tallers, sortides o gimcanes. També hi ha dies que fan sortides a l’entorn natural proper o a museus i espais culturals relacionats amb el Centre d’Interès.

Un dia al casal d'estiu de Fundesplai

Ja que estàs per aquí....

En la situació actual, els infants i joves necessiten, més que mai, activitats de lleure educatiu amb els amics i amigues i a la natura.

A Fundesplai tenim la determinació de donar l'oportunitat a totes les nenes i nens de Catalunya de poder gaudir del lleure educatiu de qualitat a través del temps educatiu del migdia, les activitats extraescolars, les activitats als esplais, les excursions a la natura, les colònies escolars, els caps de setmana en família...

Ajuda'ns a fer-ho possible!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai

  • No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!