Casals

De vacances a la pròpia escola

Els millors casals de vacances!

Casals divertidíssims, emocionants, originals, participatius, educatius, creatius, plens d’amics i amigues, de sorpreses i aventures fantàstiques.

Treballem en estreta col·laboració amb l’AMPA i fem casals a mida per a totes les vacances de l’any!

93 474 74 65 93 474 74 65 Truqueu-nos per a una proposta a mida

15 avantatges dels nostres casals

Avantatges educatius

 1. Casals temàtics a mida
 2. Casals amb centre d’interès a mida
 3. Activitats vivencials, adaptades
 4. Més de 40 anys d’experiència
 5. Valors positius a partir d’activitats lúdico-educatives
 6. El joc com a marc per treballar habilitats de ciutadania i participació
 7. Casals per crear, jugar, imaginar, aprendre, conviure i ser feliços

Possibilitat d’activitats en anglès

Avantatges de gestió

 1. Ajuts a les famílies afectades per l’atur
 2. Sistema d’auto-finançament per a totes les famílies
 3. Gestió integral: difusió, inscripcions, rebuts i quotes
 4. Pressupostos ajustats a cada centre
 5. Equips formats i amb experiència
 6. Seguiment central tècnic i pedagògic
 7. Assegurances civil i d’accidents incloses
 8. Opció d’acollida i menjador amb dieta mediterrània

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem.

Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.

Descobriu com treballem

Bressols d’estiu

Per a la petita infància, oferim el Bressol d’Estiu, un servei específic per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Aquest servei ofereix un projecte educatiu basat en els interessos dels infants i de les seves famílies. Utilitzem la metodologia del Centre d’Interès per dur a terme les activitats, adaptant-nos als ritmes, hàbits i projectes educatius de cada escola.

El centre d’interès funciona com a fil conductor de les activitats i parteix de la curiositat dels infants. A partir d’aquestes activitats i de les de la vida quotidiana, es potencia l’adquisició d’hàbits i el desenvolupament integral dels infants.

Casals amb centre d’interès

Els casals amb centres d’interès estan pensats per als infants de 3 a 10 anys.

El centre d’interès funciona com a fil conductor de les activitats i parteix de la curiositat dels infants i de la fascinació que senten pels contes i els personatges fantàstics.

Alguns dels nostres centres d’interès són: el circ, la festa major, la ciència i la tecnologia, les olimpíades, l’aventura pirata, els indis, el cinema, el còmic, i la màquina del temps. I també fem Centres d’Interès a mida.

Casals temàtics

De 7 a 16 anys, oferim casals temàtics a mida, segons les inquietuds i les necessitats dels infants.

En aquests casals es realitzen jocs, activitats, excursions, gimcanes i tallers al voltant de la temàtica principal del casal. Però els objectius del casal van més enllà de potenciar les aptituds tècniques de cadascú, perquè volem promoure la convivència, el treball en equip i la integració.

Alguns dels nostres casals temàtics són: arts escèniques, esports, i anglès.

Activitats educatives, divertides i participatives

Jocs d'interior al casal d'estiu

Jocs d'interior

Durant el casal hi ha estones de jocs de taula, jocs de rol, jocs de cohesió de grup, jocs de convivència, jocs cooperatius,…
Jocs d'exterior al casal d'estiu

Jocs d'exterior

Als nostres casals sempre hi ha activitats d’exterior, sobretot a l’estiu, quan es fan jocs per gaudir de la natura, jocs d’equip, jocs esportius, jocs divertits, jocs de convivència, jocs per créixer,…
Tallers artístics al casal d'estiu

Tallers artístics

Creiem en el poder de la creativitat en l’educació i en els nostres casals afavorim al màxim les activitats creatives: pintura, escultura, manualitats, expressió plàstica, teatre, clown, dansa, música, cant,…
Jocs refrescants a la piscina durant el casal d'estiu

Jocs d'aigua

Durant el casal d’estiu sempre hi ha estones refrescants a la piscina o fent jocs d’aigua al pati de l’escola: fem experiments, juguem amb globus d’aigua, amb circuits d’aigua, tubs, galledes, gibrells, ampolles,…
Al casal d'estiu sempre cantem i ballem

Danses i cançons

La dansa i les cançons són mitjans d’expressió fonamentals per als infants, per això al casal ho potenciem; la música afavoreix la creativitat, la capacitat d’expressió, la cohesió de grup, l’autoestima,…
Les gimcanes al casal d'estiu

Gimcanes

Les gimcanes són una de les activitats estrella del casal d’estiu, els nens i nenes s’organitzen en equips, aprenen a col·laborar, se senten part del grup i s’ho passen molt i molt bé amb els reptes de la gimcana.
Casals d'estiu impregnats d'educació ambiental

Tallers de natura

En els nostres casals d’estiu sempre hi ha moments d’activitats de natura: educació ambiental molt lúdica i divertida, afavorint la comprensió i el respecte de la natura per part dels infants.
Excursions del casal d'estiu

Sortides

Al casal d’estiu afavorim les excursions i sortides a la natura o a indrets d’interès cultural. Les sortides són molt variades i estan relacionades amb el centre d’interès o la temàtica del casal.
Casals esportius

Esports

Al casal d’estiu hi ha moments d’activitats esportives: jugar a pilota, descobrir esports d’equip nous, esports d’aventura, o circ i acrobàcies. Moments per gaudir de l’esport amb els amics i passar-ho molt bé.

Milers d’experiències positives cada any

Aquest estiu he anat al casal i m’ho he passat molt bé. He fet noves amigues, he anat a la piscina cada dia, d’excursió i m’ha encantat la monitora que teníem.

M’han agradat molt els jocs que fèiem, jugar amb les meves noves amigues i el dinar era molt bo. Els tallers que fèiem amb la Rocío eren molt guais i divertits.

M’han agradat moltes coses més, però no sé explicar-les totes!

Laia B.

7 anys

CASALS 2015-16

PARTICIPANTS 2015-16

93 474 74 65 93 474 74 65 Truqueu-nos per a una proposta a mida

Seguiu els nostres articles sobre casals…

10 passos per organitzar un casal d’estiu

Encara que sembli estrany parlar de casal d'estiu a les portes de l'hivern, aquesta és la millor època per començar a organitzar els casals i que l'estiu no ens agafi desprevinguts. Si sou d'una AMPA, un Esplai o un Ajuntament i necessiteu organitzar un casal d'estiu,...

read more

Un dia al casal d’estiu

El juliol és el mes dels casals d'estiu per excel·lència. Molts infants i joves estan gaudint aquests dies d'activitats de lleure divertides, emocionants, educatives, participatives, creatives, amb valors i diferents del que fan durant el curs escolar.Les famílies...

read more

10 mesures de seguretat a la piscina

Anem a la piscina! L'estiu i la calor ja són aquí, i com cada any, van acompanyats de l'inici de la temporada de les piscines de lleure. Als casals, les colònies i les estones de lleure en família, molts infants gaudiran aquest estiu d'estones de bany refrescants que...

read more

Pin It on Pinterest