Casals

De vacances a la pròpia escola

Els millors casals de vacances!

Casals divertidíssims, emocionants, originals, participatius, educatius, creatius, plens d’amics i amigues, de sorpreses i aventures fantàstiques.

Treballem en estreta col·laboració amb l’AMPA i fem casals a mida per a totes les vacances de l’any!

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

15 avantatges dels nostres casals

Avantatges educatius

 1. Casals temàtics a mida
 2. Casals amb centre d’interès a mida
 3. Activitats vivencials, adaptades
 4. Més de 40 anys d’experiència
 5. Valors positius a partir d’activitats lúdico-educatives
 6. El joc com a marc per treballar habilitats de ciutadania i participació
 7. Casals per crear, jugar, imaginar, aprendre, conviure i ser feliços

Possibilitat d’activitats en anglès

Avantatges de gestió

 1. Ajuts a les famílies afectades per l’atur
 2. Sistema d’auto-finançament per a totes les famílies
 3. Gestió integral: difusió, inscripcions, rebuts i quotes
 4. Pressupostos ajustats a cada centre
 5. Equips formats i amb experiència
 6. Seguiment central tècnic i pedagògic
 7. Assegurances civil i d’accidents incloses
 8. Opció d’acollida i menjador amb dieta mediterrània

Eduquem en valors

Els nostres valors impregnen tot el que fem.

Fem educació integral, activa, per la pau, ambiental, per la salut, per una ciutadania global, per la democràcia, la participació, i la igualtat.

Bressols d’estiu

Per a la petita infància, oferim el Bressol d’Estiu, un servei específic per a nens i nenes de 0 a 3 anys.

A partir d’un Conte que serà el fil conductor de les activitats, l’equip educatiu planteja diferents propostes, tenint en compte les necessitats, interessos i motivacions de cada infant i de cada grup d’edat. 

Els diferents ambients, espais i materials que es proposen al Bressol d’estiu potencien, a través del joc, el desenvolupament integral dels més petits; els hàbits i rutines, la descoberta de l’entorn i d’un mateix, la relació amb els altres, l’aigua i la natura…. 

Casals amb centre d’interès

Els casals amb centres d’interès estan pensats per als infants de 3 a 10 anys.

El centre d’interès funciona com a fil conductor de les activitats i parteix de la curiositat dels infants i de la fascinació que senten pels contes i els personatges fantàstics.

Alguns dels nostres centres d’interès són: el circ, la festa major, la ciència i la tecnologia, les olimpíades, l’aventura pirata, els indis, el cinema, el còmic, i la màquina del temps. I també fem Centres d’Interès a mida.

Casals temàtics

De 7 a 16 anys, oferim casals temàtics a mida, segons les inquietuds i les necessitats dels infants.

En aquests casals es realitzen jocs, activitats, excursions, gimcanes i tallers al voltant de la temàtica principal del casal. Però els objectius del casal van més enllà de potenciar les aptituds tècniques de cadascú, perquè volem promoure la convivència, el treball en equip i la integració.

Alguns dels nostres casals temàtics són: arts escèniques, esports, i anglès.

Activitats educatives, divertides i participatives

Jocs d'interior al casal d'estiu

Jocs d'interior

Durant el casal hi ha estones de jocs de taula, jocs de rol, jocs de cohesió de grup, jocs de convivència, jocs cooperatius,…
Jocs d'exterior al casal d'estiu

Jocs d'exterior

Als nostres casals sempre hi ha activitats d’exterior, sobretot a l’estiu, quan es fan jocs per gaudir de la natura, jocs d’equip, jocs esportius, jocs divertits, jocs de convivència, jocs per créixer,…
Tallers artístics al casal d'estiu

Tallers artístics

Creiem en el poder de la creativitat en l’educació i en els nostres casals afavorim al màxim les activitats creatives: pintura, escultura, manualitats, expressió plàstica, teatre, clown, dansa, música, cant,…
Jocs refrescants a la piscina durant el casal d'estiu

Jocs d'aigua

Durant el casal d’estiu sempre hi ha estones refrescants a la piscina o fent jocs d’aigua al pati de l’escola: fem experiments, juguem amb globus d’aigua, amb circuits d’aigua, tubs, galledes, gibrells, ampolles,…
Al casal d'estiu sempre cantem i ballem

Danses i cançons

La dansa i les cançons són mitjans d’expressió fonamentals per als infants, per això al casal ho potenciem; la música afavoreix la creativitat, la capacitat d’expressió, la cohesió de grup, l’autoestima,…
Les gimcanes al casal d'estiu

Gimcanes

Les gimcanes són una de les activitats estrella del casal d’estiu, els nens i nenes s’organitzen en equips, aprenen a col·laborar, se senten part del grup i s’ho passen molt i molt bé amb els reptes de la gimcana.
Casals d'estiu impregnats d'educació ambiental

Tallers de natura

En els nostres casals d’estiu sempre hi ha moments d’activitats de natura: educació ambiental molt lúdica i divertida, afavorint la comprensió i el respecte de la natura per part dels infants.
Excursions del casal d'estiu

Sortides

Al casal d’estiu afavorim les excursions i sortides a la natura o a indrets d’interès cultural. Les sortides són molt variades i estan relacionades amb el centre d’interès o la temàtica del casal.
Casals esportius

Esports

Al casal d’estiu hi ha moments d’activitats esportives: jugar a pilota, descobrir esports d’equip nous, esports d’aventura, o circ i acrobàcies. Moments per gaudir de l’esport amb els amics i passar-ho molt bé.

Milers d’experiències positives cada any

Aquest estiu he anat al casal i m’ho he passat molt bé. He fet noves amigues, he anat a la piscina cada dia, d’excursió i m’ha encantat la monitora que teníem.

M’han agradat molt els jocs que fèiem, jugar amb les meves noves amigues i el dinar era molt bo. Els tallers que fèiem amb la Rocío eren molt guais i divertits.

M’han agradat moltes coses més, però no sé explicar-les totes!

Laia B.

7 anys

CASALS 2016-17

PARTICIPANTS 2016-17

93 474 74 65 Truqueu-nos per una proposta a mida

Seguiu els nostres articles sobre casals…

Casal d’estiu a Barcelona: comença la homologació

El dilluns 15 de gener l'Ajuntament de Barcelona inicia el període d'homologació de les activitats (com els casals d'estiu) a la Campanya d'Activitats de Vacances d'Estiu 2018. Aquest període s'acabarà el 31 de gener del 2018. AMPAs, escoles, esplais, entitats...

llegir més

10 jocs d’aigua per a l’escola bressol

Han arribat els jocs d’aigua! Durant el juliol les escoles bressol s’omplen de xipollejos, esquitxades i riures descontrolats. Això passa també als bressols d’estiu; els nostres casals d’estiu per a la petita infància. Experimentar i manipular l’aigua ajuda als...

llegir més

Benvingut estiu!!!

Ahir va acabar el curs escolar i avui milers d'infants han començat casals i colònies amb gran il·lusió. La il·lusió de l'aventura, de la sorpresa, la il·lusió de fer nous amics i amigues i de fer activitats divertides, sorprenents, refrescants, fantàstiques!   Avui...

llegir més

Pin It on Pinterest