El Delta del Llobregat ens ofereix un entorn natural fantàstic per a una sortida escolar d’educació ambiental i aproximació a la natura.

Infants i joves des d’Infantil, Primària i Secundària hi trobaran descobriments sorprenents, incentius i aprenentatges interessants. És un dels entorns naturals més importants de l’àrea metropolitana i per tant, és molt accessible per a escoles de tots els municipis propers a Barcelona. És essencial que els infants i joves aprenguin a conèixer, valorar i respectar els entorns naturals més propers… quantes persones saben que al costat de l’aeroport hi ha un indret tan màgic i essencial per a l’equilibri ecològic del territori i per a la salut i el benestar de les persones?

Aquí tens 3 sortides escolars per descobrir el Delta del Llobregat amb els alumnes,… t’hi esperem!

1. Descobrim el Delta

La sortida escolar Descobrim el Delta és un programa educatiu que permet acostar-se als espais naturals del Delta del Llobregat i la seva rica biodiversitat. Visitarem la Reserva del Remolar – Filipines (Viladecans). En aquest espai natural hi trobem diferents ecosistemes: aiguamolls (estanys i maresmes), la pineda litoral i la platja amb les seves dunes. Analitzarem el paisatge del Delta i la seva evolució històrica. També identificarem els principals grups d’aus i plantes, observarem les aus des dels aguaits i sobretot, despertarem l’esperit crític i ho passarem molt bé!

 • Cursos als qui s’adreça la sortida: Educació Infantil // Cicle Inicial // Cicle Mitjà // Cicle Superior // ESO
 • Durada de la sortida: 4h
 • Material didàctic inclòs
 • Informació i reserves: descobrimeldelta@fundesplai.org
 • Preu: 225€ / grup classe

2. Apropa’t al Delta

La sortida escolar Apropa’t al Delta és un programa educatiu que permet descobrir els Espais Naturals del Riu – Cal Tet i la seva rica biodiversitat. En aquest espai natural hi trobem: aiguamolls (estanys i maresmes) i el tram final del riu Llobregat. Aquests espais naturals tenen una extraordinària riquesa botànica i faunística. Entrenarem l’esperit crític, la capacitat d’observació i anàlisi de l’entorn, i ens ho passarem molt bé tot descobrint la natura.

 • Cursos als qui s’adreça la sortida: Cicle Mitjà // Cicle Superior // ESO
 • Durada de la visita: 4h
 • Material didàctic inclòs
 • Informació i reserves: apropataldelta@elprat.cat / Tel. 93 370 90 02
 • Descomptes: Xarxa d’Escoles Verdes
 • Preu: 220€ / grup classe

3. La Platja del Prat

Aquesta visita de la platja del Prat especialment pensada per a grups escolars és una activitat educativa que permet la descoberta de la platja des de la vessant ecològica: identificarem els elements biòtics (especialment les plantes dunars), abiòtics i antròpics tot convertint-nos en exploradors i exploradores. Interpretarem el paisatge actual i la influència que hi tenen les activitats humanes. També veurem l’impacte que tenen els plàstics en el medi ambient.

 • Cursos als qui s’adreça la sortida: 2on de Primària i Cicle Mitjà
 • Durada de la visita: 4h
 • Material didàctic inclòs
 • Informació i reserves: descobrimeldelta@fundesplai.org
 • Preu: 225€ / grup classe

T’esperem al Delta del Llobregat!!

I si estàs buscant sortides escolars d’un dia però en un altre indret o amb altres temàtiques… descobreix totes les possibilitats de les nostres sortides escolars.

T’organitzem una sortida escolar?

Fem sortides d'un dia de moltes temàtiques diferents, a les cases de colònies o de Km0, que vol dir que us acompanyarem en la descoberta de l'entorn natural proper a l'escola. Tenim sortides específiques per a cada edat: des d'infantil fins a Batxillerat. Ens adaptem a les necessitats de cada escola.
close

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius!

Ja que estàs per aquí....

Aquest estiu, més que mai, els infants necessitaran activitats a la natura, jugar amb els amics i amigues, córrer a l'aire lliure...

I a Fundesplai, més que mai, tenim la determinació de donar aquesta oportunitat a totes les nenes i els nens de Catalunya. Volem que puguin gaudir d'un casal, d'unes colònies i de l'esplai.

Ara més que mai necessitem la teva ajuda!

Fes un donatiu

SEGUEIX-NOS!

No et perdis cap entrada del nostre blog especialitzat en recursos educatius! Si et subscrius les rebràs directament al teu mail: fàcil, no?

Segueix-nos també a les xarxes socials

Som Fundesplai

Som Fundesplai, una entitat sense ànims de lucre amb la missió d'educar els infants i joves, enfortir les entitats de lleure i el Tercer Sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora.

Els projectes i serveis del Món Escolar tenen l'objectiu d'oferir activitats de lleure educatiu de qualitat en el marc escolar.

Coneix Fundesplai